Hol lehet venni csinos, magassarkú MELEG csízmát?
Figyelt kérdés
Létezik ilyen egyáltalán, vagy csak azokra gondolnak mindig ,akik autóval közlekednek és nem fagy le egyébként sem a lábuk??Van egy csomó bundás csízma, de ezek mind lapostalpuak és többnyire sportos, lazább stílusúak.Vki segítsen légyszi!2011. nov. 27. 14:24
1/3 anonim válasza:
Józsefvárosin vettem kettőt is, szépek, olcsók, bundásak, melegek. Csak épp nem hordom mert mindenkin olyan van. De ha téged nem zavar hogy minden második emberen ilyen van akkor ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Az ilyesmi fazonokat keresd, a lényeg hogy a talpa is magasított kicsit, így felfogja a hideget:
3/3 anonim válasza:
Én a Westend aluljaróban a nagy cipősnél lattam egy nagyon jó magassarku meleg divatos női csizmát asszem 9ezerert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!