Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit szeretnek legjobban a...

Sammer100 kérdése:

Mit szeretnek legjobban a csajoknak?

Figyelt kérdés
mi tetszik a legjobban a csajoknak?
2011. nov. 26. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja.. az számít hogy jól áll-e vagy nem, mert például vannak fiúk/férfiak aki nagyobb nadrágokat vesznek fel és olyankor totyog a fenekükön és azt nem szeretem. felsővel ugyanez kb. a helyzet, meg mondjuk az ilyen emo meg egyéb szörnyűségek se jönnek be maximum az olyan stílusú lányoknak szerintem.
2011. nov. 28. 06:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor úgy leírok mindent, ha már ilyen tág a kérdés.

Nekem a tőlem nagyjából 10-15 centis fiúk, férfiak az ideálisak, tehát olyan 180-185 cm körül. Természetesen a magasság nálam semmit nem befolyásol, de ez a legjobb.

Test... nem szeretem a kigyúrt pasikat, nekem gusztustalan. A legjobb a vékony testfelépítés, de izmos karokkal. Nem tudom, miért, ez a dilim :) Egy izmos kar tapadós ujjú pólóban nagyon vonó számomra, viszont a kockás hastól valamiért idegenkedem.

A barna hajat és barna szemet szeretem a legjobban, de nagyon sokszor tetszett már kék szemű, fekete hajú srác. Viszont a szőkék egyöntetűen nem tetszenek, és nem azért, mert na, szőke, akkor nem tetszik, mert így döntöttem. Egyszerűen csak nem láttam még olyan szőke hajú férfit, aki nekem tetszene.

2011. nov. 29. 18:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Oppá, elküldte. Szóval ha megtetszene egy szőke hajú srác, simán összejönnék vele, a hajszín sem döntő. Egyébként a kedvenc frizuratípusom a kicsit hosszabb , 10-15 centis, hullámos haj. Bár erre sincs kikötésem, csak kopasz ne legyen, azt ki nem állhatom.

További kikötések: ne szolizzon, ne alapozózza magát, fúj. Szomorú, hogy ezt már ki kell kötni...

Öltözködésileg utálom a mai férfidivatot. Mi ez a feszes nadrág, amiből kint van a boxeres segge? És a supra, feszülős, lányos póló, fényes pufi dzseki, nyomorék páwa óra? Undorító. A fülbevaló is, meg a hátratolt nyomi baseball sapka is.

Szeretem a farmer, laza póló/pulcsi/ing kombinációt, valami tornacipőszerű cipővel. Nem a tipikus tornacipőt, mint amit tesin hordanak, hanem a normális cipőket kicsit ilyen beütéssel. Még régebben lefotóztam a barátom egyik cipőjét, mert soha nem tudom elmagyarázni, és egyébként mindenki erre kíváncsi, hogy hogy is néz ki az ilyen csuka :D Ez a kedvencem az övéi közül.

[link]

De amúgy mindegy az öltözködés is, csak ne a fentebb említett "divatos", inkább hímringyós stílust kövesse.

Tehát összefoglalva majdnem mindegy, hogy hogy néz ki, csak az összkép legyen oké. Amit leírtam példának, az a tipikus zsánerem, a tuti befutó :) Nem véletlen, hogy a barátom is így néz ki.

19L

2011. nov. 29. 19:08
 14/15 A kérdező kommentje:
egyet értek! ott, hogy mien ruházatot utálsz, ott kb SP-t írtad le.
2011. dec. 2. 15:39
 15/15 A kérdező kommentje:
(én is utálom azt az emós viseletet. egyébként utálom sp-t
2011. dec. 2. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!