Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajat szeretnék növeszteni....

Hajat szeretnék növeszteni. Hogyan nő a legjobban?

Figyelt kérdés

Jelenleg a vállamtól mérve 8 cm hosszú. (: Szeretném megnöveszteni derékközépig, és érdekelne, hogy hogyan kezdhetném el, és hogy mit csináljak vele. Hogyan tudom megállapítani, hogy töredezett-e? Nem kell hülyének nézni, tényleg nem látom... :D Használjak rá hajbalzsamot, vagy bármit? Milyen sampont ajánlotok?

Előre is köszönöm (:

2010. aug. 8. 23:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

úgy nő a legjobban ha: -nem vasalod

-nem száritod nagy melegen

2010. aug. 8. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Épp most mostam hajat, nem is szárítom. (: Befújtam ilyen hajvédővel, olyan jó sima lett (: Direkt nem szárítom meg... Már fél óra alatt majdnem megszáradt. (:
2010. aug. 8. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

nagyon melegen, nem cseszteted semmi ilyennel!!

hajtörés: a hajvégeken van egy kis törés ami le is "esik"/törik

hogy milyen sampont használj..attól függ melyik jó a hajadra.én a pantene-t szeretem szép tőle a hajam!

(bocsi elrontottam azért irtam ezt a másodikat)

2010. aug. 8. 23:44
 4/6 anonim válasza:

Szedhetsz hajnövesztő kapszulát. Dm-ben is lehet kapni, nekem bevállt, és kevésbé hullik tőle a haj. Vannak olcsóbbak is. Bár nem csak a haj lesz tőle erősebb, hanem a szőrök is.

Ha elvan törve a hajad, akkor a vége szét van nyilva. Olyan mintha 2 vége lenne a hajszálnak.

2010. aug. 9. 09:55
 5/6 anonim válasza:
Úgy nőhet igazán a hajad,hogyha elmész fodrászhoz és a végét levágatod kb. 3hónaponta. Hiába töredezett vagy sem.. 2-3mm nagyon mindegy, nem? A hajvégedet is balzsamozd, nekem úgy is nőtt,hogy oda is tettem. AVON-osat használok, zöldet. amikor megmostam a hajam, kicsavarom belőle a vizet, a tenyerembe beleteszek egy diónyit összedörzsölöm a kezeimet és felkenem. A haj gyökereire is egy keveset teszem. Jógán még azt is tanultam,hogy ökölbe szorítod a kezed és törzsölöd a hajad gyökereit. Nekem ez az össze havi 3cm-t kölcsönzött. Sok szerencsét! (:
2010. aug. 9. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi (:
2010. aug. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!