Fiúknak hány nadrágja van általában?
Figyelt kérdés
nekem: 1 fekete ,3 kék (csőnadrágmind)15/f2011. nov. 25. 12:06
2/9 anonim válasza:
Egy nagyon vékony nyári, kettő átlagos nyári, tavaszi, egy vastag téli, egy vékony nyári munkás egy vastag téli munkás.
3/9 anonim válasza:
"nekem: 1 fekete ,3 kék (csőnadrágmind)15/f"
B*zi vagy.
19/f
4/9 anonim válasza:
Nekem van 3 feketém
1 farmer
1 fehér
5/9 anonim válasza:
Én lány vagyok, de azért leírom. :)
Nekem van 3 rendes farmer, 1 lila farmer, 1 sárga farmer, 2 hosszú fekete nadrág, 1 hosszú fehér nadrág, 4 térdnadrág, 5 rövidnadrág, egy sárga bő térdnadrág, 1 lila cicanadrág, 3 fekete cicanaci, 1 leopárdmintás cicanaci, 1 olyan cicanaci, aminek farmer hatása van. Meg van egy pár melegítőnadrág, de azokat nem hordom. És ezen kívül még van egy pár nadrágom ami nem tetszik, és nem veszem fel.
6/9 anonim válasza:
Ezek után...
Kollégiumban van négy farmerom ebből egyet használok mert csak az elé meleg télire.
8/9 anonim válasza:
"nekem: 1 fekete ,3 kék (csőnadrágmind)15/f"
B*zi vagy.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!