Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, hogy ne szakadj...

Mit csináljak, hogy ne szakadjon ki?

Figyelt kérdés
A melltartót ha kimosom gépbe, szinte mindig kiszakad a merevítő része és kibújik.Mit lehetne tenni,hogy ne jöjjön ki a merevítő?
2009. máj. 12. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mosd kézzel! Én azzal mosom.
2009. máj. 12. 13:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak az olcsó melltartók szakadtak ki.

Az az igazság, hogy szerintem melltartót (és bugyit) érdemes jó minőségüt venni, mert ugye az ember folyton mossa, és azt bírnia kell.

2009. máj. 12. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne most mosógépbe, a legfőbb ok az, hogy nekünk is kijött egyszer, és kilyukasztott a mosógépbe egy fontos részt a merevítő, és használhatatlanná vált, most azt visszaragasztottuk, amég bírja addig bírja utána moshatunk mindent kézzel, azóta nem merjük beletenni a melltartókat.
2009. máj. 12. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első 2 válasszal.

Emellett mi kis necczsákba tesszük a melltartókat. (bugyikat nem.)

Ilyen kis hálós zsák, össze lehet húzni a tetején.

Tudod mint amiben a krumplit, hagymát adják ilyen lyukas hálós dolog. De ez rendes zsák, nem olyan piaci :))))

sajnos nem tudom hol lehet kapni, anyukám szerezte nekünk.

De szerintem ilyet lehet venni, vagy valamihez biztos adják.

Esetleg varrtok egy zsákot anyagból aminek a tetejét össze lehet húzni egy madzaggal és megkötni.

2009. máj. 13. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!