Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik kabátot vegyem meg...

Melyik kabátot vegyem meg szerintetek, megnézitek a képeket?

Figyelt kérdés

1. Ebből a világos szín lenne, nem a fekete. Feketét egyikből sem veszek.

[link]

2. Ennek tetszik a kék színű.

[link]

3.Ez meg jó meleg lenne.

[link]

2011. nov. 24. 06:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2. mindenképpen!!
2011. nov. 24. 17:57
 12/16 anonim ***** válasza:

A kék néz ki a legjobban,de ha állandó kabátnak akarod a szar is belédfagy.Tapasztalat,én is vettem egy pufisabbat inkább.

Egy kabát sem ér meg egy vese vagy tüdőgyulladást.

2011. nov. 24. 19:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megfontolom, a 2. tetszik a legjobban a színe miatt, de sajnos az a baj,hogy félnék hideg lenne.

"A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad."

Miért nem menne a rendelés szerinted? Én Amerikában élek, szóval azt hiszem nálam menne. :)) Persze ezt nem tudhattad. Legfeljebb elmegyek a boltba, ami itt van a városban, csak ma zárva van a hálaadás miatt, holnap meg nem biztos,hogy el tudok jutni a boltba, ezért néztem a neten rendelést.

2011. nov. 24. 19:16
 14/16 anonim ***** válasza:
67%-os vagyok, nem tudtam... DE JÓ NEKED!! legnagyobb vágyam kikerülni egyszer... és melyik államban élsz?:)
2011. nov. 24. 19:21
 15/16 A kérdező kommentje:
Chicagóban élek, Illinois állam. Nem olyan rég óta egyébként és gyakran van honvágyam, de jobban keresek, mint otthon. Azért is kellene meleg kabát, mert itt hidegek a telek sajnos. Amúgy ne add fel a vágyaidat, én mindig azt mondtam,hogy addig nem halok meg, amíg nem látom Amerikát, két évvel ezelőtt csak álom volt, elérhetetlennek tűnt, most meg itt vagyok.
2011. nov. 24. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én még csak 14 éves vagyok, de 9 éves korom óta folyékonyan beszélek angolul. Magamtól tanultam, egyetlen könyvből, aztán könyvek, filmek... Mit ne mondjak, már gyakorlatilag minden oda köt. Jaj de szép is Chicago..! És ha nem túl személyes, leírnád, hogy milyen módon sikerült letelepedni?:) Zöldkártya vagy munka ajánlat? Egyenlőre annyira elérhetetlen nekem:'/ de köszönöm a bíztatást, jól esett:))
2011. nov. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!