Melyik kabátot vegyem meg szerintetek, megnézitek a képeket?
Figyelt kérdés
1. Ebből a világos szín lenne, nem a fekete. Feketét egyikből sem veszek.
2. Ennek tetszik a kék színű.
3.Ez meg jó meleg lenne.
2011. nov. 24. 06:53
2/16 anonim válasza:
Nekem is egyértelműen a 2.tetszik!
A 3.egyszerűen nekem nem tetszik, az első világos pedig nekem olyan katonás.
3/16 A kérdező kommentje:
A kéknek alul mintha bő fazonja lenne, én meg alacsony vagyok. Attól tartok,hogy nem állna jól.
2011. nov. 24. 07:28
5/16 anonim válasza:
A 3. a legpraktikusabb ész szerintem nagyon jól is néz ki!
6/16 anonim válasza:
Én a 3.-ra szavazok. :) Szerintem télire az a lényeg hogy jó meleg legyen.
7/16 anonim válasza:
Én rocker vagyok, elsőt választanám, de átlag stílushoz inkább a 3. megy. Meg ha alacsony vagy akkor a rövid előnyösebb mindenképp.
8/16 anonim válasza:
Ha a teli kabatnak az lenne a funkcioja, hogy teli legyen es nap, mint nap ebben akarsz jarni, akkor a harmadikat vedd meg. Ha mar van vastag, meleg kabatod telre es csak akarsz meg egyett heti 1-2 alkalomra, amikor mondjuk kocsival kozlekedsz es nem kell fel orat sem a szabadban lenni, akkor jo az elso es a masodik.
Nekem is van tobb szovetkabatom, most meg hordom, de ezek csak addig jok, amig nem lesz igazan hideg.
10/16 anonim válasza:
Egyebkent errol az oldalrol nem fog menni a rendeles:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!