Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mondanátok nekem pár kinai...

Mondanátok nekem pár kinai cipő márkát? Azt tudom, hogy hires a Emaks, de meg tudtok parat mondani, tudom hogy van par vicces is :-)

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 11:35
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Sandic
2010. febr. 6. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Weide
2010. febr. 6. 22:12
 13/18 anonim válasza:
100%

Mifelénk a kinai gagyi cipő összesített neve: SUDIDONG

...bár a kérdező lehet, hogy a kinai de nem gagyi vagy utánzat márkákra gondolt...

2010. febr. 27. 16:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
lianxiang
2010. febr. 28. 17:03
 15/18 anonim válasza:
100%
goll, wink, feline, seastae
2010. aug. 15. 13:47
 16/18 anonim válasza:
100%
Bár jó régi kérdés, de hátha olvassa még valaki. Kb 1 éve vettem magamnak TFO túracipőt, majd a fiam is ugyanilyen márkájút, de más fazonút. 1 év után is még tökéletes, pedig aktívan túrázom benne. Totál kínai, de valaki említette, hogy valamelyik nagy márkának (talán Salomon) is ők gyártják a cipőit. Feleségemnek Xiang Guan márkájút vettem pár hónapja. Na Ő az aki nem volt hajlandó a Nike helyett más márkájú sportcipőt venni. Egyéb cipők rieker márkától vannak neki. Xiang Guan cipő felpróbálása után az első nap amikor megjött kérdeztem tőle, milyen a cipő? A válasz: Nagyon jó! Az egyik Merrell cipő másolatának tűnik, de nagyon jó minőségű. Bár ezt még nem tudom meddig lesz ilyen, mert nem telt el sok idő. A lényeg, hogy a kínai nagyon jó minőséget is tud gyártani és rosszat is. Ez csak pénz kérdése. TFO cipőket amikor vettem 7200 és 7600 Ft. volt. Xiang Guan már 9400 Ft., de akkor rosszabb volt a forint és azért van ekkora különbség az árban, mert dollárban csak 2-3 $ eltérés volt köztük.
2018. okt. 10. 10:29
 17/18 anonim válasza:
100%

Ja és én Kínából rendelem, mert itthon venném dupla ennyibe kerülne minimum. Illetve szinte mindig akcióknál és nem az állítólagos akcióknál, mert akár fél évig is várok, hogy egy jó akciót kifogjak. A nagy akcióik sokszor 5-10% jelentenek, de vannak olykor 30-50% akcióik is, na ekkor kell vásárolni.

A fekete péntek náluk vacak előtte felviszik az árat és onnan árazzák vissza (akár csak nálunk), akkor sose veszek, mert a nyugatiak megetetése miatt van csak akció.

2018. okt. 10. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Smith. 3félért vettem,kb 8éve. A belsőtalprésze az kuka (cseréltem) de amúgy jó. Mondjuk igazából csak száraz időben mert mocskosul beázik 1pillanat alatt.
2018. okt. 11. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!