Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ha ilyen ruhában...

Lányok! Ha ilyen ruhában lennék, hányasra pontoznátok?

Figyelt kérdés

[link]

Vagy ez: [link]

2011. nov. 22. 23:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

A lányok mindenféle fiús dolgokat felvehetnek (pl nadrág) és ez normális, a fiúkat meg a legenyhébben nőies dolgok miatt is megszólják. És még nők érzik magukat hátrányosan. Na de ez messzire vezetne.

Korunkban aki eltér másoktól, azt furcsának gondolják, megszólják. Aki ezt nem akarja, az figyeljen mit vesz fel.

Szerintem a fenti ruhadarabok lehetnének férfiasak, csak nálunk szokatlan. De lehet utat törni.

Mi férfias és mi nem az? Ez nem ruha kérdése. A férfias pasi rózsaszín pólóban és csőnadrágban is férfias, a férfiatlan meg öltönyben és nyakkendőben is az.

Skóciában a szoknyás férfi normálisnak számít, és a szoknyás férfi - nadrágos nő páros is az.

Én egyébként ministránsként rendszeresen vehetek fel szoknyát, ráadásul különböző színűeket. És egyáltalán nem férfiatlan, pláne, hogy nálunk csak fiúk ministrálhatnak.

Egyébként én szeretem, ha valaki mer újítani, szeretem, ha mer különbözni, persze csak ízlésesen és nem öncélúan.

25F

2012. ápr. 1. 23:12
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, teljes mértékben egyetértek veled! A nők vehetnek fel nadrágot, rövid, fiús frizurára vághatják a hajukat, de ha egy férfi szoknyát vesz fel, vagy hosszú a haja, már megszólják. A férfi férfi marad szoknyában is, a nő meg nő nadrágban is. De egyelőre csak az egyik irány az elfogadott... Az általánosan, társadalmilag elfogadott.
2012. ápr. 2. 16:32
 23/26 A kérdező kommentje:
Csakazértis divatot csinálok! :-)
2012. ápr. 2. 18:06
 24/26 anonim ***** válasza:
hajrá!!:D
2012. ápr. 2. 21:19
 25/26 anonim válasza:

A 21-es vagyok.

Azért én nem fodros rakott szoknyát akarok felvenni.

A képeken tényleg lehet férfias darabokat látni.

Ha egyszer eljutok Skóciába, biztosan felveszek egy skót szoknyát.

Még egyszer megismétlem: újítsunk, de ízlésesen és nem öncélúan.

2012. ápr. 2. 22:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Én sem úgy gondoltam :D Úgy mint van női nadrág, van férfi szoknya is, mint az, amit a kérdező linkelt :) És mivel a női nadrág nőies, ebből következik, hogy a férfi szoknya igenis férfias ;)
2012. ápr. 3. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!