Lányok! Ha ilyen ruhában lennék, hányasra pontoznátok?
2011. nov. 22. 23:39
11/26 anonim válasza:
a mínusz végtelenen besírtam :DDDD
a kérdésre: EZ. VALAMI. BORZASZTÓÓ!!!!!!!!
mi ütött az emberekbe? ilyet felvenni? minek? undorító!
12/26 A kérdező kommentje:
23,46
Az első link kimondottan férfiruházat.
2011. nov. 23. 14:48
13/26 anonim válasza:
Attól még nőiesen néz ki. A skótszoknya is férfiruházat. De attól még szoknya.
14/26 anonim válasza:
Kit érdekel ? Ne csinálj magadból díszbohócot.
Inkább nem pontoznék.
16/26 anonim válasza:
Hú, most lehet, hogy le leszek pontozva, de nekem tetszik az 1. :D Szerintem megfelelően viselve teljesen férfias lenne. Nem áll mindenkinek jól, de akinek igen, azon tetszik:)
17/26 A kérdező kommentje:
A nyáron volt rajtam hasonló, mint az első. Az biztos, hogy feltűnést keltettem. A hátam mögött hallottam pár pozitív megjegyzést, de volt olyan is aki buzának hitt. Testalkatra inkább a második képre hasonlítok. És igen, én is meditálok, bár nem vok saolin pap.
2011. nov. 25. 15:05
18/26 anonim válasza:
Ez mi, valami aikido gönc? Ne haragudj, de nekem nagyon nem tetszik. A szoknyát hagyjuk meg a lányoknak.
19/26 anonim válasza:
nem akarlak mesérteni de ez tök b..is...xd
20/26 anonim válasza:
szerintm nem rossz ötlet ha a nők hordhatnak gatyát akkor a férfiak is hordhatnak szoknyát szerintem ha meg van barátnője aaz embernek akit nem zavar akkor miért ne a negatív megjegyzések meg akkor is szállingóznak ha rózyaszín pólóban van az emberen csak nem kell észrevenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!