A lányok tudnak róla, hogy a fehér nadrágban ki látszik a tangájuk/bugyi?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 18:39
1/6 anonim válasza:
igen tudnak róluk csak, egyesek ilyenkor direkt nem fehéret vesznek alá hogy, jobban látszódjon mi van alattuk.
2/6 anonim válasza:
nem mindenkinek!
Egyébként nem mindenki.
De nekem van egy bnőm aki szereti a fehér gatyát és egyáltalán nem látszik ki a tangája..
4/6 anonim válasza:
igen kilátszik tudom de engem nem zavar..és a bnőm meg dirkt ugy szereti h lássák. ...meg a hasa is kilátszik neki álltalában mindig..:))))
5/6 anonim válasza:
Vannak olyan öltözetek, amelyek kicsit lengébbek és kissé átüt mi van alatta. Ilyenkor az a szép, ha színében azonos fehérneműt vesz fel az ember. Igen, én észre szoktam venni, mert a tükörben megnézem magam.
6/6 anonim válasza:
Szerintem tudják. Azt viszont nem igazán, hogy a hatalmas fenéken nem áll jól a fehér nadrág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!