A csajok többsége miért szereti ha sétál az utcán, és a csipőtől indulva egészen a meléig látják a hasát? (énis csaj vagyok. és ha teis légyszi ird le te miért szereted eszt az öltözködést? (kérem aki válaszol irja oda fiú vagy lány)
Úgy szeretem az ilyen kis mókás veszekedéseket, meg azt, hogy nem tudják az emberek elfogadni a másik véleményét...:D
Csípőtől a mellig kilátszó has? Érdekes, én mondjuk nem szoktam ilyen öltözetű lányokat látni, max. 1-2. Nyáron előfordul, hogy kilátszik a hasam egy kb. 10 centis részen, de biztosan nem raknám ki az egészet, nekem nem tetszik, még akkor sem, ha a lány jól néz ki. Szerintem sokkal szebb, ha nem mutat meg egyből mindent.
Télen pedig leginkább combközépig érő pulcsikat hordok, annyira fázós vagyok, és azokat a lányokat én sem tudom megérteni, akiknek olyankor is kilátszik a derekuk... Fontosabb a saját közérzetem, mint az, hogy hányan néznek meg az utcán. 20/L
07:00 nak üzenem, igenis a pasinknak van okuk és joguk félteni minket, attól hogy nehogy megfázzunk, szerintem nagyon aranyos komment volt tőle.
és egyáltalán nem utalt rá, hogy parancsolgatna neki.
Amúgymeg más lány örülne neki, ha ennyit törődne vele a pasija :)
mivel jó alakom van, ezért felveszek rövid polot, de csak nyáron.
én nem szeretem a feltünést, mert pánik beteg leszek ha néznek, de azért jólesik, ha tetszem valakinek, és engem nem azért szoktak megnézni, mert ku*vásan öltözködöm, vagy megdu*nának, esetleg gáz vagyok, hanem mer jól áll a ruha. És tényleg nincs sz@r alakom. Én is szoktam lányokban gyönyörködni, de nem azért, mert irigylem, vagy lenézem, esetleg kívánom, hanem mert jó ránézni olyan csini.
akinek tetszik a testem és megkíván titokba, az hosszú póloba is látja az alakomat, meg hosszú nadrágba, nem kell ahoz rövid top.
persze adok a külsőre, de nem követem a divatot feltétlenül, meg a márkát sem nézem, turiból is szoktam vásárolni, a lényeg hogy nekem tessen a ruha, és hogy az alkalomnak megfelelő legyen, passzoljon az alakomhoz jól álljon, és a lelkivilágomhoz (pl egy rocker nem vesz fel rozsaszint az tuti) ami szép az amugyis feltűnö, de azért az előnyösebb dolgokat nem baj ha hangsújozza valaki a jó ízlés határain belül.
A párom nem féltékeny ha megnéznek az utcán, csak komplexusa van velem szemben, plusz büszke rám :)
De a kényelem a legfontosabb nekem, meg hogy ne fázzak meg, hiaba szép egy ruha, ha kényelmetlen a bugyi vagy a cipő akkor nem vagyok hajlandó hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!