Nagyon hideg van, mit vesztek a mini alá?
Figyelt kérdés
Szombaton egy olyan helyzetben leszek amikor több órát kelessz egy szál minibe legyek, ebbe a hidegbe, kint. Hát le fogok fagyni az biztos. Jobb lesz ha több harisnyát veszek fel, esetleg 2-3 bugyit? Senki nem fogja látni. Tapasztalatok?2011. nov. 17. 22:02
1/4 anonim válasza:
Ha senki nem fogja látni, minek kell miniben lenned? Fogadás?
2/4 anonim válasza:
Nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni, amikor egy nőnek miniben KELL lennie, még nyáron sem, hacsak nem strichelni állsz ki, de akkor meg nem túl praktikus több harisnyát és bugyit felvenni.
3/4 anonim válasza:
Vannak színes mintás vastag harisnya nadrágok manapság, gondolom lehet szolid, az alkalomhoz illő színekben is kapni. ha hidegen leszel senki sem vetheti a szemedre, ha még egy, szintén az öltözékedhez illő, csizmával viseled. És máris nem biztos, hogy megfagysz:)))
4/4 anonim válasza:
Én tegnap ezt úgy oldottam meg, hogy felvettem egy cicanadrágot, aztán zoknit húztam és végül felvettem fölé egy vastagabb harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!