Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon hideg van, mit vesztek...

Nagyon hideg van, mit vesztek a mini alá?

Figyelt kérdés
Szombaton egy olyan helyzetben leszek amikor több órát kelessz egy szál minibe legyek, ebbe a hidegbe, kint. Hát le fogok fagyni az biztos. Jobb lesz ha több harisnyát veszek fel, esetleg 2-3 bugyit? Senki nem fogja látni. Tapasztalatok?
2011. nov. 17. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha senki nem fogja látni, minek kell miniben lenned? Fogadás?
2011. nov. 17. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok olyan élethelyzetet elképzelni, amikor egy nőnek miniben KELL lennie, még nyáron sem, hacsak nem strichelni állsz ki, de akkor meg nem túl praktikus több harisnyát és bugyit felvenni.
2011. nov. 17. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak színes mintás vastag harisnya nadrágok manapság, gondolom lehet szolid, az alkalomhoz illő színekben is kapni. ha hidegen leszel senki sem vetheti a szemedre, ha még egy, szintén az öltözékedhez illő, csizmával viseled. És máris nem biztos, hogy megfagysz:)))
2011. nov. 18. 07:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tegnap ezt úgy oldottam meg, hogy felvettem egy cicanadrágot, aztán zoknit húztam és végül felvettem fölé egy vastagabb harisnyát.
2011. nov. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!