Szerintetek nem gáz ez a csizma mer az osztályba kinevették?! -_-
2011. nov. 17. 16:56
1/20 anonim válasza:
nem,szerintem tök divatos.Az osztitársaid csak le vannak maradva,erről nem te tehetsz.Sajnos,az én osztitársaim is ilyenek,én mondjuk már megszoktam.Fel a fejjel. :-)
2/20 anonim válasza:
szerintem egyátalán nem... nem tudom mi a baj vele:O
3/20 LadyLee válasza:
Bocs de nekem nagyon nem tetszik. Nyilván nem nevetnélek ki érte, mert az szimpla parasztság, szóval aki ezt teszi, azzal ne is foglalkozz, de a csizma eléggé csúnyácska szerintem.
De mondjuk én a tűsarkús - körömcipős csajokhoz tartozom, tehát azt hiszem alapvetően eltérő az ízlésünk. Egyébként sok csajon látok hasonlót. Nem valami nőies, de ha neked tetszik, hordd nyugodtan, aki kinevet azzal pedig ne foglalkozz.
5/20 Virág6 válasza:
Pont ma kerestünk itt ilyen csizmát,de sajnos nem volt.Hidd el késöbb azok az osztálytársaid is ilyen csizmába fognak járni,mert ez lessz a divat.Vagyis ez a divat fog bejönni.Már erre fele is ilyenbe járnak.Ahogy néztem,meleg is.Ne hallgass rájuk.Nekem is tetszik.
6/20 anonim válasza:
Ez a csizma főleg tavaly volt divat ha jól emlékszem,de idén kezdett igazán elterjedni,sokan hordanak ilyet,eredetit és utànzatot egyaránt.Szóval ne aggódj,nem veled van a gond.
7/20 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, idétlen formája van, de sosem nevetnék ki valakit azért, mert ilyen cipõt hord, az osztálytársaid szimplán pofátlanok. Nálunk is sokan hordanak ilyen cipõt, lehet, hogy ez a trend, de én akkor sem fogok ilyet venni, mert nem tetszik. 15/L
8/20 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszik, és igen, kinevetnélek. Másik dolog: a sulinkban minden 2. lánynak ilyen van.
9/20 anonim válasza:
nekem tetszik, nem nevetnélek ki:)
10/20 anonim válasza:
nem, szerintem nagyon aranyos! ^^ amugy meg ne érdekeljenek a többiek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!