Mért nem tetszik sokaknak az UGG csizma?
Mert hülyén néz ki, aránytalanná teszi a lábat, és a kedvencfem, hogy a viselők nagy része egy elegánsabb, csinosabb szövetkabáttal hordja. xD Remélem ők kosztümhöz is sportcipőt húznak. :D
A bumszlibb és melegebb csizmákkal alapvetően nincs bajom, melegek, praktikusak, de az ugg valami iszonyat, hogy úgy néz ki, mint egy mamusz. :D Nekem valahogy nem passzol az utcai hordással és kész.
Hát ha neked nem kell, passzold el áron alul valakinek, aki szereti az ilyesmit. Buksz rajta pár ezret, de legalább nem porosodik a szekrényedben egy olyan csizma, ami két év múlva már csak egy lesz a divatszégyenek listáján. :D
tényleg kitapossa a többség a csizma oldalát, meg valahogy undorító amikor az ilyen csizmák koszosak
nekem tetszik, csak mondjuk suliban váltócipőnek a fent említett ok miatt
Nyilván praktikus téli viselet, jó meleg is lehet, de ilyen trampli, ormótlan, nőietlen csizmát rég nem láttam.
Nagyon kevés lány van, akinek jól áll. Esetleg akkor, ha a csizma jó minőségű, mert a legtöbb gagyi féloldalasra van taposva, na az borzalmasan igénytelen. Egy vékony lánynak, aki stílusosan hozzá van öltözve, esetleg annak áll jól.
Először nekem sem tetszett, de már kezdek hozzászokni a látványhoz. Persze nem mindenkinek áll jól.
Amúgy szerintem semmi baj nem lenne vele, ha nem a Tescogazdaságost hordaná a lányok 99%-a, aminek semmi tartása nincs, és teljesen féloldalasra tapossák, ha csámpásak is hozzá.
Csak azt nem értem, hogy OK, hogy esetleg ők nem veszik észre, de hogy a barátnőjük sem szól rá, hogy nagyon cikin néz ki, ahogy féloldalasan csámpázik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!