Reebok G-unit GXT III cipőt hol kapok?
Figyelt kérdés
Rengeteget nézelődtem neten de nem találtam semmit. Volt egyszer ilyenem és nagyon meg voltam vele elégedve. 42-es méretbe kellene. Ha valaki talált adjon egy linket és még fizetek is érte neki ha megtudom rendelni!2011. nov. 15. 13:14
1/9 anonim válasza:
Szia. Hova valósi vagy? Mert A Harlem street-ben van G-unit márka úgy tudom.De az Pécsen van..
A G-unit rapper márka igaz?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen az, Bács Kiskun megye. Erre fele nincs ilyen bolt. Neten se találom ezt a cipőt. Pedig kb 3 éves széria. Vagy nem szállítanak ide vagy nem jó a méret.
2011. nov. 15. 19:14
3/9 anonim válasza:
Hu hát akkor nem tudom:( Pécsen a Harlem street-ben, tudom,hogy vannak rapper cuccok
[link] parancsolj remélem segítettem ezzel valamit:)
6/9 anonim válasza:
de aszzem vanank cipők is. Amúgy a harlem street az Árkádban van Pécsen(bár nem Pécsi vagyok) remélem sikerül:)
7/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem de sajnos nem találtam :(
2011. nov. 16. 12:15
9/9 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a segítséged!
2011. nov. 17. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!