Van egy papucs, nővéremé, már nem használja, és ma megsoroltam stb... felvettem és amikor megyek benne, akkor a lábam felmegy. neked is ilyen?Miért? Vagy mindenkinek ilyen?
Figyelt kérdés
vagy minden papucs ilyen?:O
kicsi sarka van csak!13éves vok!
2009. máj. 9. 17:45
1/12 anonim válasza:
nem igazán értem a kérdést. ezt hogy érted, "hogy amikor megyek benne,akkor a lábam felmegy"?
szeretnék segíteni, de nem értem.
3/12 anonim válasza:
Nem előre csúszik a lábad?Nem nagy?.....???
4/12 anonim válasza:
ted fel mégegyszer normálisan a kérdést, és tanán tudunk segíteni.....
"és ma megsoroltam stb....." MIVAN?????
5/12 A kérdező kommentje:
hadjuk xd
2009. máj. 9. 20:08
7/12 anonim válasza:
Én se értem..Talán arra érted,hogy felmegy a lábad,hogy a papucs vége(sarka) nem marad a sarkadon hanem a lábad felemelkedik aztán a papucs sarka is és oda ütődik kicsit?
Ha nem erre gondoltál akkor én sem értem..de nyugodtan probáld meg még1× leírni:)
8/12 anonim válasza:
Szia,
ne haragudj, de nem értem a kérdésedet. Egyébként pedig hagyjuk, nem d.
9/12 A kérdező kommentje:
igen az
2009. máj. 10. 12:49
10/12 A kérdező kommentje:
az utolsó előttinek van igaza
2009. máj. 10. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!