Mi a baja mindenkinek a WestEnd-del?
Mi a barátnőimmel mindig oda megyünk vásárolni,de az osztályban mindenki mondja,hogy az milyen drága,meg hogy nem jó,stb...
Miért van ez?Szerintem egyáltalán nem drága.
Mégis milyen alapon vonod te le azt a következtetést,hogy én elvagyok kényeztetve?Talán ismersz?
Mert akkor szólj,és nem fogok bunkókkal barátkozni.
És ha jól élünk,akkor mi van?
És mégis,hogy a francba keressek 14 évesen pénzt?
Én a 75%-os, 12.30-as vagyok.
Szerintem a 72%-os válaszolónál a kérdésed megfogalmazása vágta ki a biztosítékot - és most nem kötözködni akarok.
"az osztályban mindenki mondja,hogy az milyen drága,meg hogy nem jó,stb...
Miért van ez?Szerintem egyáltalán nem drága."
Szerinted. De gondolom tudod, hogy a "nem drága" fogalomkör minden osztálytársadnak - illetve, hogy pontosabb legyek, az ő szüleiknek - mást jelent. Aki minimálbérből vagy annál kicsit többől él, eszik, ruházkodik, annak valószínű, hogy drága attól még, hogy neked - illetve a szüleidnek - nem az.
És ne értsd féle, én sem vagyok szegény, de ennek ellenére tudom, látom másokon (hiszen ebben az országban élek, és nem járok csukott szemmel), hogy sokak nem tehetik meg, hogy a legfőbb szórakozásuk a Westendben való shoppingolás legyen.
De más plázáknál valóban nem drágább, sőt a sok butik miatt még talán picit olcsóbb is. De a fenti véleményemet fenntartom, hogy szutyok egy hely, főleg amikor beszabadulnak a 8. kerület díszmadarai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!