Miért nem érzem magam jól metálosként?
9 éves korom óta metált hallgatok, néha eljárok egy-egy operára, musicalre. Mindig csodálva néztem a rokcereket, metálosokat, gothokat. Annyira tetszettek. Olyan gyönyörűek, vadak. Úgy döntöttem még augusztusban, hogy "felveszem" ezt a stílust, hiszen ez a zenei stílusom ez, akkor az öltözködési is, nem? Szóval "felvettem", nagyon tetszettem magamnak, tetszett, hogy most máshogyan bámulnak meg..de nem rég elmentem egy színházi előadásra kiskosztümben, és...önmagamnak éreztem magam. Tegnap Rammstein koncert, hát oké, ezerszer jobb volt, de acélbetétes bakancsban voltam, és nem...egyszerűen nem. De nem értem, miért van ez?
-Amúgy nem nevezném magam pózernek, úgy fogtam fel, hogy végre önmagam leszek, mert eddig nem mertem azzá válni, aki amúgy vagyok...hát nem így lett, úgy tűnik-
Köszi neked is:D*-*
Igen, megszereztem Schneider dobverőjét.*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!