Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vettem egy cipőt a Humaic-ban...

Vettem egy cipőt a Humaic-ban amiről a bőr elkezdett vállni, de nem cserélik ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez egy 2 hónapos Nike és a bevizsgálás során azt állítják hogy direkt tettem tönkre ami nevetséges. Egy 20 ezer Ft-os cipőt nem tennék tönkre mert annyira nem állok jól anyagilag :S
2011. nov. 10. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is jártam így pár éve egy 17ezres Levi's cipővel. Ugyanúgy bevizsgálták és az én hülye járásom miatt ment tönkre. Aha, persze... Nem érdemes továbbvinni az ügyet, mert most neked kéne megbíznod egy független szakértőt és az nem 2fillér.
2011. nov. 10. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 10. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy jártam a Humanic-ban tavaly,2 hetes csizmám szanaszét ment.Ugyanezt mondták nekünk is,nem hagytuk annyiban.Fogyasztóvédelemhez fordultunk,ahol egy nyomtatványt kellett kitölteni,egy forintba sem került és kis idő elteltével a pénzt visszaadták.Ha nem sajnálod rá az időt,járj utána,megéri!:)
2011. nov. 10. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
hogy tudom azt a nyomtatványt kitölteni?
2011. nov. 12. 11:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el a fogyasztóvédelemhez és ott el fognak mindent mondani.:)
2011. nov. 12. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok..sikerült elintézni?
2011. dec. 23. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!