Hány hónapig vagy évig tart nálad egy farmernadrág?
Milyen időközönként kell vásárolnod magadnak új farmert vagy nadrágot, mert mondjuk a lábaid között kikopik, kilyukad?
Ruhát milyen gyakran vásárolsz? Havonta? Hetente?
Télire egy cipőd van vagy esetleg több?
Szoktál örülni ha ruhaneműt kapsz karácsonyra vagy azt inkább magadnak szereted megvásárolni?
Melltartóból kb. milyen időközönként vásárolsz újat?
Imádok öltözködni.Nadrágom van vagy 20, kb 2-3 havonta veszek újat,akkor selejtezek is amit nem hordok.tönkre sosem ment még igazán,vékony vagyok,nem ér össze a combom.Van egy 8 éves miss sixty-s farmerom,semmi baja.
Egyéb ruhát havonta veszek,nem drágákat.
Cipő és táskamániám van,télre van perpill 4 tűsarkú,2 lapossarkú,és 1 sima cszmám.sportcipő 5,egyéb topánka kb 20.alig férek.
Ruhát csak anyámtól szeretek,ő tudja az izlésem és a méretem,mindig jókat vesz.
Melltartó...van 7 vagy 8 darabom jelenleg...de csak 2 kényelmes,abból az egyik 2 éves.nagyon nehezen találok kényelmes melltartót.
24/N
Egy előző válaszolónak: az egyik kedvenc farmerem pont egy H&M és már 5 éve hordom! Ez számomra is meglepő, de még mindig divatos, és semmi baja nincs! Imádom! :) Akkor még jó volt a márka, azóta elég durva minőségromlást vettem észre sajnos.
A kérdéseidre válaszolva:
Farmerem még soha nem szakadt ki a lábam között (még csak kopást sem láttam életemben sem ott), csak egy a térdén, mikor elestem biciklivel, és az egyik a combomon a varrás mentén, de pár öltéssel meg tudta csinálni a varrónőm, és azóta kutya baja. Ennek ellenére gyakran veszek farmert, nagyjából havont-két havonta egyet, legalább 35 farmerem van. Imádom őket.
Ruhát van, hogy hetente is veszek akár 1-1 darabot, de van, hogy egy hónapban csak egy csomag zoknit veszek, de az is megesik, hogy nadrágot, felsőket, cipőt kabátot, stb. Ez nálam főleg évszakfüggő, hogy mikor kell több új ruha.
Most gyorsan fejben összeszámoltam, nagyjából 10-15 csizmám van, ezek közt van alkalmi tűsarkú, egyszerű kis magassarkú, lapos talpú, szőrös, velúr, bőr, bokacsizma, combcsizma, szóval elég vegyes.
Utálok ruhát kapni, maximum csak úgy, ha elmegyünk vásárolni, én kinézek valamit, és azt megveszik. De elég nehéz eltalálni az ízlésemnek megfelelő ruhadarabokat, úgyhogy nem is nagyon szokták kockáztatni sem a családtagjaim, sem a barátaim.
A melltartó a másik olyan mániám, mint a farmer. Ebből még több is van, mint farmerból, inkább meg sem merném számolni. Az egyszerűtől a legdögösebbig, a szivárvány összes színében. Csipke, szatén, pamut, mesefigurás, masnis, dominás, bőr, stb. Ha meglátok egy szép melltartót (persze elérhető áron), akkor annak nem tudok ellenállni. Szóval nem igazán mennek tönkre melltartóim, mert annyi van, hogy ritkán kell őket mosnom, meg ugye akár minden nap tudok másikat felvenni, ezért nem használódnak. Nem nagyon emlékszem, hogy mikor ment tönkre utóljára melltartóm. Az időközönkéntre... van, hogy 2 hónapig nem veszek egyet sem, de van, hogy egy nap veszek 5-öt.
19/L
Nekem a márkásak kihúzzák a 1,5-2 évet, az olcsóbbak néha a fél évet is nehezen. De szerencsére a varrónő ingyen csinálja meg, nagyon szépen a belső combomnál. Most van 7 farmerem, ebből 3 meg van varrva. Évente veszek ált. 1-2 farmert, a többi féle nadrág meg sokáig húzza.
Ruhát általában 2 hetente vásárolok. Pólót, pulcsit mindig turiból (Háda), mert ennél praktikusabb szerintem nincs. Kiegészítőket vagy netről rendelek, vagy boltból veszek, de ez ritka.
Általában minden télre új csizmát veszek. Egy átmenetit és egy jó meleg télit, így most van 7 db, amit tudok használni.
Szerintem karácsonyra ez a ruhatéma nagyon necces. Bár gondolom nem tízezrekért akarsz, tehát egy jobb minőségű jó meleg zokni/mamusz, sál/sapka/kesztyű nem lehet rossz döntés.
Nálam ez a fehérnemű dolog nagyon érzékeny pont, általában ráfüggök 1 bizonyos melltartóra, azt hordom egy hétig, majd hétvégén mosom és ismét, tehát hamar elhasználódik és nem túl higiénikus. Fél évente veszek újat kb.
18L
Kb. 2-3 farmerom volt eddig, csak most fogytam és a nadrágok is kinyúltak, így vennem kellett farmert.Ha kikopik a lábánál, akkor édesanyámmal megfoltoztatom (varrónő). Az újak közül egyiket turiban vettem (de még cimkés volt), a másikat pedig az LTB-ben. Sajnáltam utóbbiért a 9900 Ft-ot, de úgy gondoltam, hogy jár egy normális farmer, mert eddigi farmerjeim mind kínai gyártmányok voltak (kivéve 1 db C und Aból való)és hamar kinyúltak a fenekemnél.
Tavasztól - Késő őszig szoknyát hordok, ha rosszabb az idő, akkor szövetgatyát és télen váltva hordom a 2-3 farmert.
Mostanában többször is vásároltam ruhát, de többségében az évszakváltás előtt vásárolok vagy ha valamire épp szükségem van. Kb. 2-3 havonta költök ruhára.
Nagyrészt a Háda Kft. jóvoltából öltözködöm.(póló, blúz, ing, felsők)/Most is vétkeztem, mert 50%-os akció volt, s ki tudtam fogni olyan darabokat, amelyek jó lesznek őszre-télre is/
Téli cipőm 3 db van egy fekete velúros csizma és egy barna lovagló jellegű bőr csizma és egy magassarkú fekete csizma. (A leárazásokkor még be kellene szereznem egyet)
A ruhát általában én választom ki, ha nem személyesen, akkor körbemagyarázom, hogy milyet szeretnék (szín, fazon), de mostanában nem ruhát szoktam kapni, mert a lakásba mindig hiányzik valami.
Melltartót utoljára a C und A ban vettem rögtön 2 db-ot is a Glamour-Joy napok egyikén -20% kedvezménnyel. Szerintem ősszel is befizetek majd 1-2-re, s akkor talán egy darabig nem kell majd. Azóta csak ezeket hordom dolgozni, de otthonra van több is, ami már nem tart olyan jól.
Én az átmeneti cipőkkel vagyok bajban, mert valahol mindig nyom a cipő lehet az akár kínai, akár Tamaris. Szóval nem vagyok egyszerű eset,főként, hogy a lábam 39,5-es. Hiába látok én a Deichmannban szép cipőket, ha nem jók.
29 N
Na,en akkor jo keveset vasarolok hozzatok kepest!
Imadok oltozkodni,vagyishogy imadnek,de nem jok ram a ruhak a boltokban vagy rosszul vannak megvarrva mindig,hibasak,ezert soha nem veszek semmit! Pedig allandoan a boltokat jarom! dragakat es olcsokat is nezek!
Utoljara ket eve osszel vettem ruhat a benettonbol egy szoknyat es egy bluzt.
cipom viszont mindig van,mert azt muszaj,ugye venni,amikor elszakad a regi ,legalabb egy cipo kell az embernek. most fekete oxfordom van osz ota,azt hordom es egy gumicsizmat esoben meg.van meg egy regi magassarku csizmam,ami felig torott talpu,szinhazba veszem csak fel telen.labbelit azt veszek egy evben otszor is de legalabb haromszor,mert tonkremennek. ciponel mindig celom,hogy egy cipom legyen ketcentis sarokkal,ami esobe is jo, tobb par esetleges, hogy van-e.
ruhanal celom,hogy ket oltozekem meglegyen,hogy amig egyet mosok addig felvehessem a masikat. ez evek ota nem teljesul,hiaba koptatom a labam,jarom a boltokat,internetrol rendelek kulfoldrol is!
farmert masfel eve vettem,most van vege, kikopott kozepen ,gas,35 ezer volt. szinte minden nap ebben jartam,kabe negy napbol harmat biztos, nyaron viszont nem.mostmar csak egy ruham van ami rendes,egy ceruza farmerszoknya. surgosen venni kell mostmar valamit!
bugyit,melltartot ot eve biztos nem vettem,de inkabb tiz.
melltartot ritkan hordok,de mar ot eve is ujat akartam venni, nalam lassan mennek a dolgok. bugyit meg annyit vettem regen,hogy meg most is jok,illetve ajandekba kapom karacsonyra, nevnapra.
baromira orultem a marks and spencer zokniknak most nevnapomra es a women secret bugyiknak is karacsonyra, illetve en kertem.tobbek kozt.
"fiatal,style orientalt no vagyok"
Váltás öltözék nélkül ezt azért nem lenne arcom kijelenteni. :D De fő az önbizalom ugye, fontosabb talán a ruhánál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!