Ruhák otthonra? Csajok, ti mit viseltek a hideg hónapokban otthon?
Főleg aki házimunkát is szokott végezni.
A helyzet a következő:
- Pasimnak elege van a szabadidőruha+póló kombóból (érthető :)
- A farmer nekem kényelmetlen itthon, ill. sajnálok 5-10 ezer ft-os nacikban porszívózni, mosogatni, a divatos felsők dettó
- Nyáron OK a rövid sort+kivágott póló, na de ilyenkor????
- Lakásban 18-20 fok van, szóval nem nagyon lehet nudizni ;)
Ötletek?
Köszönöm a további válaszokat, irány a megvalósítás :)
Az az igazság hogy nagyon régi a kapcsolatunk, korán kezdtük uh már 18 éve vagyunk együtt és most újra fontosak lesznek ezek a dolgok. Biztosan nem ezen fog múlni a következő 18 év, de ha hozzájárulhat még 18 sikeres évhez, akkor miért is ne? :)
Itt találsz pár jó ötletet :)
szia.
én férfiként leírom h mi az ami tetszik.
Valamiért nagyon bejön a tréninggatya+laza póló is, olyan ölelgetnivaló benne a barátnőm, meg hát könnyű lerángatni, vagy benyúlni alá :D, na de, fő a változatosság:
- van, hogy ilyen feszülős naciban meg feszülős topban van, ilyen aerobic-cucc, az nagyon bejövős.
- vannak ilyen csillogós, feszülős, bulizós cuccai, amit csak ritkán tud hordani, ezért nagyritkán felveszi otthon, persze ezek hamar lekerülnek... ilyen pl a latex legging amire azt mondja h totál kényelmes viselet otthonra is. nekem meg nagyon bejön :)
- szatén hálóing, csipkés hálóing, ezt veszi fel néha fürdés után, v reggel, akkor már tudom h mire számíthatok (de általában nem ebben alszik)
+ egyéb szexi cuccok, igazából kb direkt szexhez, magassarkú, neccharisnya, amikben nem menne ki utcára se nagyon :D persze nem ebben takarít, de takarítás után is felveheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!