A csajoknak milyen stílus jön be úgy amúgy?
Én azon gondolkodtam hogy vajon a csajoknak milyen stílus jön be a legjobban? Bár ez személyre szabott szerintem ,mert van akinek jól áll egy új divat és van akinek kicsit sem.
Én már megtaláltam a stílusom ami hozzám passzol úgysem változtatok ezen. De kíváncsi vagyok rá milyen stílus jön be azért a csajoknál. Ha lehet linkeljetek képet is mert én meg az értelem az két külön dolog de látni látok.
Batment meg Csak Noriszt ne linkeljétek be köszi. :)
nekem a kicsit rocker-beütésű, férfias fiúk, ruházkodásban egyszerű. de mindez csak akkor ha emellé hosszú haj társul!
kifejezetten nem tetszik a "páwaság" a hiphopos stílus, meg az RTL-klubos (amiket úgy mondjuk az X faktorban rájuk adnak..)
neked milyen a stílusod?
Hát azt nehéz leírni :)
Sötét közép hosszú haj motoros bőrdzseki meg farmer. Átlagba így öltözök. Nem mondhatni hogy rocker vagyok de azt se hogy nem :D Ha ez segít valamit kedves kérdező akkor kérdésedre most választ kaptál. Én sem tudom megnevezni a stílusom egyértelműen.
én is a egyenes fazonú famer+ing(esetleg alá egy trikó,mer úgy sexibb szeritem :)re szavazom, de nem rosz egy kapucnis trénigfelső(cizpárral v nélküle)
sőt bizonyos szintig még a kardigán is jöhet..csak ne legyen túl mélyen "dekoltált"..mer az már Sp-s
cipőből,inkább h kb színben és stílusban illedjen a ruhához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!