Fel merjem venni?

Figyelt kérdés
Van egy 8 cm magas telitalpú bokacsizmám. Idén 8.os vagyok és nem tudom hogy fel vehetek-e ilyen cipőt, meg mások mit gondolnak rólam ha felveszem. Szerintem nem fogják jó szemmel nézni, mert volt már olyan hogy vkit megszóltak mert ilyesmi magas cipőben volt...segítsetek légyszi. ELőre is köszi a válaszokat.
2011. nov. 6. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor mindig azt szoktam mondani, hogy SENKI véleménye ne érdekeljen, ha te jól érzed magad benne, vedd fel és viseld büszkén!

Most is ugyan ezt tudom írni.

2011. nov. 6. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk az iskolában nem volt szabad akármit felvenni, és ez jó is volt, mert tanulni jártunk oda, nem pasizni (lányiskola). Azt neked kell tudnod, hogy milyen helyre jársz, ha fontosnak tartod a tanulást, akkor talán nem kellene ezzel magadra haragitani a tanáraidat, de te tudod.
2011. nov. 6. 17:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Bocsi, de hallucináltam, nem is írtál semmi olyat, hogy iskolába :D haha. Hát máshova meg szerintem azt veszel fel, amit akarsz, ha neked tetszik és tudsz benne menni, akkor kinek mi köze hozzá?
2011. nov. 6. 17:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
én felvenném. szard le mit gondolnak :D 14/L
2011. nov. 6. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
pont olyan cipom van mint neked, en is nyolcadikos vagyok es imadom♥♥♥. ha tudsz benne jarni (ami szinte biztos, mer telitalpuban nagyon konnyu) akkor szerintem vedd fel
2011. nov. 6. 17:16
 6/11 anonim ***** válasza:
*mert
2011. nov. 6. 17:17
 7/11 A kérdező kommentje:
igen iskolába is gondoltam mivel jelenleg ez az egy melegebb cipőm van
2011. nov. 6. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
13%

miért tetted fel még 1szer a kérdést? az előzőbe is elég sok pozitív választ kaptál.

vedd fel, ha a többiek nem tudnak nőisesen öltözködni az ő bajuk.

2011. nov. 6. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:

bocs XD

nőisesen

2011. nov. 6. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha rendesen tudsz benne menni, jó cuccokkal kombinálod és jól érzed benne magad, akkor ne érdekeljen más véleménye. :)
2011. nov. 6. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!