Az emo-k ennyire bejönnek a pasiknak?
énis emo vagyok.. de inkább saucy emoként öltözködöm. valóban több fiú udvarol azóta. de egyébként.. valaki azt írta normális fiúnak nem tetszünk!
valóban normális az aki úgy itél el egy embert ,hogy nem is ismeri ? nem ismeri magát a stílust , életvitelt csak hallásról?
úgy gondolom egy érett ember képes meglátni a lány valódi szépségét .. kisugárzását ,de csak akkor ha nem úgy itélkezik mint az emberek többsége. =)
és sok lány.. vissza hallom azért utál mert irigyek ,hogy ennyi srác oda van értem =)
van egykét fiú barátom.. és amikor megkérdezem mi az oka ,hogy ennyire szeretnek.. és tetszik a külsöm nekik.. ezt a választ kapom: mert kedves vagyok , öszinte , szép az arcom, megtudom nevettetni őket és mert nem vagyok átlagos. és nem feltétlenül a külsömre írják
szóval.. a külsö mellé párosulnia kell egy belső kisugárzásnak ahhoz ,hogy az ember valóban megtetszen valakinek.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!