Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az emo-k ennyire bejönnek a...

Az emo-k ennyire bejönnek a pasiknak?

Figyelt kérdés
Amióta emo vagyok(nem vagyok pózer!) eléggé feltünő,és érdekes külsőm van.Úgy vettem észre hogy ez tetszik a srácoknak,főleg az idősebbeknek/18-20/.Vad idegenek szólítanak le az utcán,hogy elmondják csinos vagyok és szép.Mitől jöhetek be ennyire a pasiknak? talán mert érdekes a külsőm? vagy kicsi titokzatos vagyok?
2009. máj. 7. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok naiv,de engem elég sokszor szolitanak le az utcán.a barátaim rapperek stb és ők is mondják hogy szép vagyok megminden :)meg "hogyha vasalom a hajam akkor össze jössz velem?"xD stb megjegyzések..irigyek vagytok.Az emo-k széplányok=)
2009. máj. 8. 15:40
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Az emo-k emo-k de nem feltétlenül szépek.Ha egy szép lány emo akkor ő szép, ha egy csúnya lány emo akkor ő nem szép :)
2009. máj. 8. 17:19
 13/16 anonim válasza:
az emos csajok szerintem különlegesnek számítanak, az egyedi extrém külső egyedi stílus, titokzatosság hogy úgy mondjam apró színfoltok a szürkeség egén. mert ha ránézek egy csajra simán megmondom róla hogy milyen stílusú elárulja a külseje viszont az emos csajokban van vmi különleges ami megfog... nem tudom pontosan hogy mi de valami:D de ugye ízlések és pofonok van akinek ez bejön van akinek nem. ez csak egy 20 éves srác véleménye...
2009. máj. 10. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnő a külsőm, és gyakran jönnek oda hozzám is fiúk... De egy ilyen pasi max. annyira kíváncsi, hogy egy ilyen vad külsejű kiscsaj milyen lehet az ágyban. Erről az emo témáról meg inkább nem mondok semmit, hiszen az ember nem beszél olyan dologról, ami csak egy fiktív jelenség.
2009. máj. 15. 17:05
 15/16 anonim ***** válasza:
61%

énis emo vagyok.. de inkább saucy emoként öltözködöm. valóban több fiú udvarol azóta. de egyébként.. valaki azt írta normális fiúnak nem tetszünk!

valóban normális az aki úgy itél el egy embert ,hogy nem is ismeri ? nem ismeri magát a stílust , életvitelt csak hallásról?

úgy gondolom egy érett ember képes meglátni a lány valódi szépségét .. kisugárzását ,de csak akkor ha nem úgy itélkezik mint az emberek többsége. =)

és sok lány.. vissza hallom azért utál mert irigyek ,hogy ennyi srác oda van értem =)

van egykét fiú barátom.. és amikor megkérdezem mi az oka ,hogy ennyire szeretnek.. és tetszik a külsöm nekik.. ezt a választ kapom: mert kedves vagyok , öszinte , szép az arcom, megtudom nevettetni őket és mert nem vagyok átlagos. és nem feltétlenül a külsömre írják

szóval.. a külsö mellé párosulnia kell egy belső kisugárzásnak ahhoz ,hogy az ember valóban megtetszen valakinek.

16/L

2009. aug. 12. 23:32
 16/16 anonim válasza:
Igen utolsó hozzászóló, egyet értek!
2009. okt. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!