Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a kabát?

Milyen ez a kabát?

Figyelt kérdés

Múltkor apa elkisért vásárolni és megtetszett neki ez a kabát, fel is próbáltam, azt mondta hogy nagyon jól áll de nekem egyáltalán nem tetszett úgyhogy nem vettük meg. Azóta minden nap elmondja hogy neki mennyire tetszik és kezdem megbánni h nem vettem meg. Szerintetek? Amúgy bőrből van vagy lehet hogy műbőr de nem gagyi :) 15/L

[link]

2011. nov. 3. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
szép,bár nekem jobban tetszik a szövetkabát(nőiesebbnek találom),de ez is nagyon szép:)
2011. nov. 3. 12:48
 2/10 anonim ***** válasza:

A kabát szerintem nagyon fain, azzal a műbőrrel amiből készült viszont vannak fenntartásaim... Mivel húzott itt-ott egy idő után akarva akaratlanul lepattogozhatnak a műbőr darabkák helyenként a tetejéről...

Valami vászon-szerű anyagból, vagy vízhatlan pufi-szerű változatban szerintem jobb lenne.

2011. nov. 3. 12:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Van szövetkabátom is csak azt majd inkább télen hordanám, ez meg inkább most lenne jó még ősszel :) Egyébként az anyaga tartósnak tűnt, nem olyan kínai hatású.
2011. nov. 3. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
szerintem jól néz ki :)
2011. nov. 3. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem uncsi, én se vettem volna meg. valószinüleg az alatt az idő alatt amig hordod télen, 15ször fog szembe jönni egy ugyan ilyen
2011. nov. 3. 14:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi, jöhetnek még válaszok! :)
2011. nov. 3. 19:09
 7/10 anonim válasza:
Szerintem is egyszerű de viszont izléses, nekem tetszik! Melegnek néz ki, legalábbis ősszel inkább az a lényeg, hogy a szelet ne engedje át könnyen! Én megvettem volna! :)
2011. nov. 3. 22:41
 8/10 eszti777 ***** válasza:
szép tök jól néz ki
2011. nov. 5. 14:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Na hát úgy látom a többségnek tetszik :) Jó nagy barom vagyok h nem vettem meg :/
2011. nov. 5. 15:47
 10/10 anonim válasza:
Szerintem is szép! Bár még megveheted! Amugy nekem is hasonló vna csak barnás szinű,mert as fehér hamar koszolódik de nagyon szép:)
2011. nov. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!