Szerintetek milyen ez a nadrág?
Figyelt kérdés
[link] mielőtt bárki elkezdi hogy b.zis nadrág,azért hordok ilyen mert vékony alkatú vagyok és idegesít amikor ott lobog a sima farmer szára és ebben sokkal kényelmesebb nekem lenni is.2011. nov. 1. 22:06
11/14 A kérdező kommentje:
10:31 : Köszi :) már többen is mondták hogy jó az ízlésem.Egyébként megvettem az a csőnacit a breshkába amit 2.-nak írtam.Szerintem nagyon jól áll rajtam :D
2011. nov. 2. 21:07
12/14 anonim válasza:
Jó kis gatya lenne, ha nem lila lenne, hanem farmer, vagy legalább fekete vagy szürke!:-)
13/14 anonim válasza:
A másodjára linkelt nem lenne rossz, de a fenék résznél kicsit nagy szerintem a modellre. Kicsit lóg rajta. Egy igazi skinny farmer sokkal jobban feszül mindenhol, és sokkal jobban kiadja az alakot.
Én is vékony alkatú vagyok, és ettől sokkal szűkebbeket is felveszek, és nagyon jól állnak. És ennél jóval olcsóbban szoktam kapni, mert nőit veszek mindig, persze a szolidabb uniszex fazonút. Sokkal sztreccsesebb az anyaguk a női gatyáknak, és a fazonja is jobb, nem szokott lógni sehol sem. Jobban kiadja az alakot, és kényelmesebb leülni is benne.
27F
14/14 cocojambo válasza:
Ur Isten hova kerultunk:))...nem a kerdezore gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!