Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szandálhoz/papucshoz harisnya?...

Szandálhoz/papucshoz harisnya? Mennyire gáz?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 09:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Hát nézd képzelj el engem. Szoknyás kiskosztüm, nyáron ehhez alkalmi szandál. Bíróságon dolgozom, általában így öltözünk. Hát gyönyörűen néznék ki harisnya nélkül. Közönséges és igénytelen, az én koromban is, de egy negyvenes nőnek főleg. Papucshoz viszont én sem szoktam felvenni.
2009. máj. 6. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Papucshoz eléggé gáz, szandálhoz teljesen jó. Főleg, hogy kapni olyan harisnyát, aminek nincs orrerősítése, és abszolút sasolni kell, ha ki akarod szúrni, hogy ott az "úszóhártya". Nem mellesleg eléggé szexis is :D
2009. máj. 7. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a válasz attól függ, hogy milyen a papucs/szandál jellege. Értelemszerűen strandra, nyáralásos lófrálásra amúgy sem húznál harisnyát, ezért a kérdésed inkább az elegánsabb viseletekre vonatkozhat. Ez esetben egyáltalán nem gáz! Sőt, az én véleményem az (férfi létemre), hogy hivatalos közegben a meztelen láb közönséges, a zárt csinos kiscipő meg egyenesen elkedvtelenít, elkeserít mezítelen lábra felvéve.
2009. aug. 3. 13:30
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2009. aug. 3. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem egyáltalán nem gáz! Újabban tényleg lehet női magazinokban, meg neten olvasni, hogy még a nyitott orrú cipőhöz sem szabad felvenni, de szerintem ez csak divatmajomkodás. Én mondjuk a szandált sosem szerettem, ritkán is hordok. De május/június és aug.vége/szeptember időszakban gyakran járok fekete magasított talpú papucsban és fekete hariban, a munkahelyemen meg általában egyszerű fehér bőrpapucsban, és testszínű harisnyában. Ez több szempontból is nagyon praktikus: egyrészt ha nincs kánikula én fázom mezítláb, másrészt a talpam és a papucsom sem lesz poros, mint simán lenne. Én még nem tapasztaltam, hogy bármely kolléganőm furán nézne rám, a férfiaknak meg egyenesen tetszik!
2009. nov. 24. 18:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Én szandihoz is mindig használok legtöbszőr fényes elasztikus har.nadrágot, testszínűt, feketét,vagy ami tetszik,térdnadrággal szoktam viselni, igaz nagyon kirivó vagyok így de engem nem zavar...
2010. máj. 3. 14:06
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Én szandálhoz és cipőhöz szoktam testszínű harisnyát vagy térdfixet hordani. Papucshoz egyértelműen nem. Én is úgy tudom, hogy elvileg nem lehetne nyitott orrú cipőhöz felvenni a harisnyát, de én mondjuk nem tudok olyan cipőt venni, ami ne törné fel valahol a lábujjamat. Így mindenképp kell vennem harisnyát, mert akkor nem dörzsöli ki annyira. Sőt,én télen is és sport cipőhöz is térdfixet/harisnyát hordok.
2010. máj. 6. 23:29
 18/18 anonim válasza:
szandál zoknival ciki..és papuccsal is.bár attól függ ha milyen papucs és a zokni..otthonra oké házipapuccsal de lábujjas papucsal eléggé égő..xD
2010. jún. 13. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!