Jó ez a sapka? () () () () () ()
Figyelt kérdés
Lánynak jó ez a sapi ilyen viseletben?
15°ban ilyen nem gáz?
2011. okt. 31. 15:05
1/10 A kérdező kommentje:
2011. okt. 31. 15:09
2/10 anonim 

válasza:

Szerintem húzz zsáot a fejedre..
3/10 A kérdező kommentje:
Most mi bajod van?
2011. okt. 31. 15:15
4/10 anonim válasza:
Szerintem hidegbe nem jó.De aranyos!:)
5/10 anonim 

válasza:

Nem túl ízléses darab szerintem. 15 fokban meg feleslegesnek találom a sapkát, amennyiben nincs éppen szélvihar.
7/10 anonim válasza:
háát.. én nem venném fel ronda .bocsii.. de ha ez neked tetszik akkor vedd fel.. ízlések és pofonok
8/10 anonim 

válasza:

elég csúnya. inkább válassz mást!
9/10 anonim 

válasza:

szerintem ritka ronda az a sapka!!! Főleg ha ilyen csöves stílusba akarod hordani...
ha már úgy akarod hordani akkor szerintem válassz sötétebb színt, vagy legalábbis ne ezt a színt, hanem pl: fekete, kék, pink, zöld, neon...
JA és a legfontosabb... felejts el azokat a csillogó izéket amik rajta vannak a sapin... nagyon putris hatást kelt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!