Mi a véleményetek a szettjeimről?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi avgyok, természetesen nem kapok sírógörcsöt, ha nektek nem tetszik a stílusom. :D
2011. okt. 27. 19:28
21/26 anonim válasza:
eléggé tömegstílus, de az ékszerek bejönnek :)
22/26 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, csinálnék merészebb szetteket, mert rengeteg ötletem van, de mivel nem én tervezem a ruháimat, hanem olyanokból válogatok, amit egy átlag ember felvenne, nem igazán tudom kifejezni a stílusom. Ez amolyan lightos verzió. Egyébként őszintén örülök, hogy másoknál nem az a tömegstílus, mint nálunk; tornacipő/bokacsizma, egyszerű csőnadrág, kockás ing, divatsapka, ami egyáltalán nem melegít. Felénk nem sok lány flangál villámlásos vagy felemás színű virágos cicanadrágban. :D
2011. okt. 28. 21:11
25/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik.:)De,szerintem tervezz nyugodtan merészebbeket..úgysem kell senkinek hordania:P
26/26 anonim válasza:
szerintem szépek. jól összeválogattad őket. nekem a legtöbb nem igazán a stílusom, talán a 3. tükrözi a legjobban az egyéniségemet, de attól még a többi is tetsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!