Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudnék tenni az ellen,...

Mit tudnék tenni az ellen, hogy ne fájjon a lábam magassarkúban? Mindenkinek fáj benne?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez nem konkrétan csak Rád vonatkozott, ezért volt többes számban... XD
2009. máj. 7. 08:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Meg kell szokni, és fő a fokozatosság. Ha eddig csak laposban jártál, ne vegyél rögtön 10 centis tűsarkút, inkább egy félmagasat, szélesebb sarokkal. Aztán ha abba belejöttél, jöhet a tűsarok. :) Ha azt is megszoktad, utána már inkább a lapos lesz kényelmetlen. Én is így vagyok vele, ezért is magassarkú mostmár minden cipőm. :)

Amúgy sokszor nem a saroktól van a fájdalom, hanem attól, hogy sok lánynak nem elég keskeny a lábfeje ezekhez a cipőkhöz. Ilyenkor jobb olyat venni ami nem hegyes orrú, hanem szögletes vagy kerek. Ilyenekből is nagyon csinosak vannak ám! :)

2009. szept. 8. 14:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

inkább megkövetelik a fiúk. állandóan azzal jön pl a barátom, hogy olyan nőies meg szép. oké persze de kilométereket kell vele baktatnom a városban...úgy meg nem kellemes. nekem 1700ft-os scholl party feet talpbetétem van, zselés meg minden. kb szétszakadt ár használat után, koszos lett, ragad mindenhova és a cipőm lakkozott belsejét is tönkretette. ami meg a pláne, hogy így is borzalmasan tori a járócsontomat a cipőm talpa...

ajánlani talán azt tudom, hogy vegyél nagy erőt magadon, és ha fáj is, mászkálj benne. így le tudod küzdeni a benned uralkodó "jaj le akarom venni, nem kell ez nekem" érzést.

2009. szept. 14. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!