Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Túl merész választás...

Csajok! Túl merész választás lenne ez a ruha egy esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon megtetszett az egyszerűsége miatt. nekem valahogy nem jönnek be a fodros, habos ruhák, amikért most a többség odavan. Persze nekem eleve nincs ekkora mellem, tehát nem éppen raknám "ki az ablakba őket" :D

Ti felvennétek esküvőre v keresnétek inkább valami szolídabbat? :)

2011. okt. 27. 07:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

hát lehet h te kivágnál, de akkor ezek szerint attol fogsz félni majd az esküvődön, h nehogy valaki szebb legyen, mint te? szép hozzáállás...

maximálisan egyetértek azokkal, akik szerint a menyasszonynak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy a figyelem rá irányuljon, hisz ez élete nagy napja :)

a képen szereplő csaj 170 fölött van , én majd 10 centivel alacsonyabb vagyok, tehát rajtam ez a ruha eleve nem ilyen röviden mutatna :) persze ez függ a méretétől is, igen, tudom...

szerintem pedig ez egy igen csúcs ruha, ugyh ha tudom, be is szerzem valahonnan, ha más nem, akkor pedig majd valami hasonlót :)

2011. okt. 29. 09:36
 22/29 anonim ***** válasza:
93%

Egy korabbi valaszolo vagyok.

Ha templomba nem kell menni, akkor jo lehet a ruha.

Viszont arra azert felhivnam a figyelmet, hogy nem csak az tudja elterelni a figyelmet barmirol (jelen esetben a menyasszonyrol), ami szep, hanem az, ami feltuno.

Es mint tudjok a feltuno dolog nem mindig szep, a negativ, vagy az atlagostol rossz ertelemben eltero dolgok is figyelemfelkeltoek lehetnek.

Ezzel nem a ruhat kritizalom, sem a kerdezo alakjat (amit nem is lattunk, igy nyilvan nem lehet kritizalni), hanem csak ra szeretnek vilagitani arra, hogy nem biztos, hogy a mennyasszonyoknak a toluk szebb noktol kell felni az eskuvon.

Peldaul elhihetitek, hogy ez is elterelne a figyelmet a menyasszonyrol:

[link]

Es nem azert, mert szep. :)

2011. okt. 29. 09:44
 23/29 anonim válasza:
83%
Szerintem ez nem esküvőre, hanem randira való.Esküvőre hosszabb és egyáltalán ne ilyet vegyél fel.Amugy jó az ízlésed a ruhákhoz.
2011. nov. 2. 08:05
 24/29 anonim ***** válasza:
90%

Hát...egy kicsit :)

Keress egy kicsit hosszabb ruhát szerintem ;D

2011. nov. 2. 09:18
 25/29 anonim ***** válasza:
82%
# 11/24 __ válaszolónak nagy igaza van:D. amúgy n bevállalám. ha ruháról van szó sosm rdekel mások vleménye. amúgy is csok más ember lesz még akiket ugyanugy megfognak bámulni. talán valakit ppen azért mert ocsmány lesz a ruhája de lnyeg hogy a tiédet talán a kihivoságodért fogják megszolni... amit ugygondolok jobb mnit hogy lebecsülnnek
2011. nov. 5. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik mert "egyszerű" olyan értelemben ....de valami harisnyyábal v cicanacival Nha meg persze boleroval...
2012. febr. 19. 12:37
 27/29 anonim válasza:

Tipikus party ruha, és ott jól is mutatna.. de egy esküvőn?

Mindig voltak furcsa gondolkodású emberek, de nem értem, miért nehéz felfogni, hogy nem illik esküvőre.

Nem nehéz "jól érteni" a divathoz azzal, hogy az első merészebb rongyot lekapjuk a polcról. Ne érts félre ( és nyilván már amúgy sem aktuális ), de az alkalomhoz illő megfelelő öltözettel a házasulandó feleket is megtiszteled. Nekik is kellemetlen, amikor egynéhány vendég leégeti magát a viselkedésével és az öltözetével, ami aztán jó sokáig beszéd téma marad a rokonok körében.

Ha más nem, legalább ezt kellene végig gondolni :)

2013. aug. 10. 19:03
 28/29 anonim válasza:
Tudom, hogy ezer évvel előtti kérdés, de valaki nem tudná belinkelni, hogy milyen ruháról volt szó? Megöl a kíváncsiság :D
2017. júl. 19. 11:14
 29/29 anonim ***** válasza:
Engem is mardos a kíváncsiság :D
2018. júl. 15. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!