Csajok! Túl merész választás lenne ez a ruha egy esküvőre?
Nagyon megtetszett az egyszerűsége miatt. nekem valahogy nem jönnek be a fodros, habos ruhák, amikért most a többség odavan. Persze nekem eleve nincs ekkora mellem, tehát nem éppen raknám "ki az ablakba őket" :D
Ti felvennétek esküvőre v keresnétek inkább valami szolídabbat? :)
Ez a ruha átkozottul szexi! Ha bevállalós vagy és elfogadod, hogy rólad fognak beszélni 3 hónapig, akkor vedd fel bátran.
Egyébként NEM k*rvás, aki azt mondja, az nem látott még útszélén álló hölgyeket, ők nem ilyen ruhában vannak. Igényes és iszonyatosan kihívó és szexi.
De ha picit is zavar az, hogy te leszel a társaság középpontja, akkor inkább ne vedd fel, mert fix, hogy egész este mindenki téged néz majd meg.
Ugye tudod, hogy ehhez "tökéletes" test kell?
Javitsatok ki, ha tevedek, de eskuvore terd felett ero szoknyaban nem igazan illik menni.
Ha templomi is lesz, akkor semmikeppen.
mint ahogy írtam, eleve nincs ekkora mellem, tehát az szóba sem jöhet, hogy a mellem akarnám kihangsúlyozni vele! nyugi, attól egyáltalán nem kell félnem, nem fogják egész éjjel azt bámulni a férfiak.
én csak a lagziba mennék ebben a ruhában, templomról szó sincs!
és szerintem ebben simán lehet táncolni is :) aki meg írta a cipőt, annak mondom, h a képen látható cipőt nem kérdeztem, a ruháról volt szó, cipőm igaz h magassarkú lesz(12 centis) de olyan, amiben tökéletesen tudok táncolni(tapasztalat) :)
tökéletes test? hát nem vagyok magas, de vékony sportos testalkatom van. van hasonló ruhám és az is jóé néz ki rajtam(mások szerint) :))
nagyon nagyon nagyon tetszik ez a ruha!!!!!!
szerintem simán felveheted, bár kicsivel tényleg lehetne hosszabb...:)
egyébként hol lehet ilyen ruhát venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!