Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Túl merész választás...

Csajok! Túl merész választás lenne ez a ruha egy esküvőre?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon megtetszett az egyszerűsége miatt. nekem valahogy nem jönnek be a fodros, habos ruhák, amikért most a többség odavan. Persze nekem eleve nincs ekkora mellem, tehát nem éppen raknám "ki az ablakba őket" :D

Ti felvennétek esküvőre v keresnétek inkább valami szolídabbat? :)

2011. okt. 27. 07:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%

Ez a ruha átkozottul szexi! Ha bevállalós vagy és elfogadod, hogy rólad fognak beszélni 3 hónapig, akkor vedd fel bátran.

Egyébként NEM k*rvás, aki azt mondja, az nem látott még útszélén álló hölgyeket, ők nem ilyen ruhában vannak. Igényes és iszonyatosan kihívó és szexi.

De ha picit is zavar az, hogy te leszel a társaság középpontja, akkor inkább ne vedd fel, mert fix, hogy egész este mindenki téged néz majd meg.

Ugye tudod, hogy ehhez "tökéletes" test kell?

2011. okt. 27. 11:56
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
teljes mértékben egyet értek az elöttem szólóval
2011. okt. 27. 13:14
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Javitsatok ki, ha tevedek, de eskuvore terd felett ero szoknyaban nem igazan illik menni.

Ha templomi is lesz, akkor semmikeppen.

2011. okt. 27. 14:46
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
11:56 vagyok: ennél a ruhánál az illendőségnek vajmi kevés szerepe van. :)
2011. okt. 27. 14:56
 15/29 A kérdező kommentje:

mint ahogy írtam, eleve nincs ekkora mellem, tehát az szóba sem jöhet, hogy a mellem akarnám kihangsúlyozni vele! nyugi, attól egyáltalán nem kell félnem, nem fogják egész éjjel azt bámulni a férfiak.

én csak a lagziba mennék ebben a ruhában, templomról szó sincs!

és szerintem ebben simán lehet táncolni is :) aki meg írta a cipőt, annak mondom, h a képen látható cipőt nem kérdeztem, a ruháról volt szó, cipőm igaz h magassarkú lesz(12 centis) de olyan, amiben tökéletesen tudok táncolni(tapasztalat) :)

tökéletes test? hát nem vagyok magas, de vékony sportos testalkatom van. van hasonló ruhám és az is jóé néz ki rajtam(mások szerint) :))

2011. okt. 27. 17:03
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Hát szerintem nyugodtan vedd fel! valószínű pár irigy nő csúnyán fog nézni erre számíts de ne törődj velük irigység...:) Attól még hogy esküvő lehetsz dögös, szerintem ezzel a ruhával nincsen semmi baj. Pár kiegészítő + egy platform magassarkúval tökéletes
2011. okt. 27. 17:44
 17/29 anonim ***** válasza:
58%

nagyon nagyon nagyon tetszik ez a ruha!!!!!!

szerintem simán felveheted, bár kicsivel tényleg lehetne hosszabb...:)

egyébként hol lehet ilyen ruhát venni?

2011. okt. 27. 22:51
 18/29 anonim ***** válasza:
58%
ha az én esküvőmre jönnél így, kivágnálak onnan. Nem ismered az a szabályt, h a menyasszonyt nem szabad felülmúlni? egész este mindenkinek őt kell figyelni, nem téged...
2011. okt. 28. 11:39
 19/29 anonim ***** válasza:
67%
A menyasszonynak kéne annyira jól kinéznie hogy ne lehessen felülmúlni, nem a vendégeknek direkt rosszabbul ha a menyasszony csúnya. Én legalábbis mikor esküvőkön voltam egyiken sem gondolkodtam azon hogy nehogy jobban nézzek ki nála, ha az esküvője nem volt számára annyira fontos hogy a lehető legjobb formáját nyújtsa, azért még semelyik vendégnek nem kell direkt slamposnak lennie... szerintem nem az a megoldás hogy kivágjuk a vendéget (aki ráadásul valószínűleg családtag, barátnő) az esküvőnkről hanem hogy úgy nézünk ki hogy tényleg rajtunk legyen minden tekintet és ne lehessen minket felülmúlni…
2011. okt. 28. 13:04
 20/29 anonim válasza:
21%
ne érdekeljen senki véleménye! a te esküvöd életedben egy ilyen nap lesz (jobbik esetben) ez a te napod :) amugy is mit kell mindig a megszokotatt alkalmazni? kell egy kis merészség változatosság
2011. okt. 28. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!