Egy ilyen típusú fölső mellesít vagy laposít? (kép)
Figyelt kérdés
Rövid ujjú, feszülős, garbónyak. Egy hosszú nyaklánccal, szerintetek egy 70-75 A-s mellű lánynak jól jöhet ki?
2011. okt. 23. 20:05
1/11 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, kiemeli a melleidet.
2/11 anonim válasza:
kismellűeknek nem jó a garbó, ezt tanuld meg.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Vannak ilyen pólóim, jelenleg kettő, és nekem 70 A-s melleim vannak. Szerintem jól is állnak.
5/11 anonim válasza:
Ha lapos a hasad akkor ez a legjobb választás.:-)
6/11 anonim válasza:
nekem nagy mellem van és ezért nem szeretem a garbót, mert még nagyobb... 85C, úgyh sztem nálad rendben lesz:)
7/11 anonim válasza:
Kis mellűeknek is jól áll. Egyébként is gondolom melltartó lesz rajtad, szóval nagyon kicsinek semmiképp sem fog tűnni a melled :)
De egyébként a húgomnak pont ilyen a mellmérete, és nagyon jól állnak neki ezek, mert karcsú, és kiemeli az alakját a felső.
8/11 anonim válasza:
A szűkebb garbó pont, hogy kismellűeknek áll jól, mert mellben nagyon erősít. Undorító a nagyméretű melleken.
9/11 anonim válasza:
80/A-s mellem van, és én is szívesen veszek fel garbót, még jobb ha ujjatlan, mert kiemeli és optikailag növeli a melleket, mint minden magas nyakú felső, ha még nyakláncot is veszel hozzá, akkor meg pláne:-)
10/11 anonim válasza:
egyértelmű, hogy optikailag növeli a mellméretet. nekem 75B-s melleim vannak, de ha garbót veszek fel, úgy nézek ki, mint Pamela Anderson:) szóval nekem csak azokon tetszik a garbó, akiknek átlagnál kisebb a mellük, mert annyira durván megnagyítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!