Az ilyen "slim fit" szűk szabású gatyákat kinek készítik?
Kinek van ilyen piszkafa lába, akinek ez jó? Nem vagyok egy kimondottan nagy darab, de ami derékban és combban pont jó lenne, abba képtelen vagyok belepréselni a vádlimat. Ami pedig ott jó lenne, az a derekamról leesik és a ha övvel hordanám akkor röhejesen buggyos lenne.
Ezeket átlag embereknek tervezik egyáltalán?
Így kénytelen vagyok egyenes szabásúból szűkebb fazont venni. Ez pont jó, igaz ez is eléggé rám tapad, de jó vádlin, combon, és derékon is.
Ha azt írnám, hogy egy bőszárú, netán trapézszárú gatyában nem fér el a bokám, nyugodtan és jogosan írhatod, hogy debella. Én nem sértődök meg, mert nekem nincsen ezzel kapcsolatban komplexusom.
Viszont, akinek egy kimondottan szűk szárú nadrág lábban bő, már ne is haragudj, de annak az átlagnál sokkal vékonyabb lábai vannak. Akár tetszik, akár nem, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!