Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen "slim fit" szűk...

Az ilyen "slim fit" szűk szabású gatyákat kinek készítik?

Figyelt kérdés

Kinek van ilyen piszkafa lába, akinek ez jó? Nem vagyok egy kimondottan nagy darab, de ami derékban és combban pont jó lenne, abba képtelen vagyok belepréselni a vádlimat. Ami pedig ott jó lenne, az a derekamról leesik és a ha övvel hordanám akkor röhejesen buggyos lenne.

Ezeket átlag embereknek tervezik egyáltalán?

Így kénytelen vagyok egyenes szabásúból szűkebb fazont venni. Ez pont jó, igaz ez is eléggé rám tapad, de jó vádlin, combon, és derékon is.

2011. okt. 23. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Akkor megnyugodhatsz lassan itthon is elkezdenek bejönni a bő magasderekú nadrágok, már elkezdtek de nem olyan intenziven, annak a hordásával nekem lesz problémám, mert tudom hogy azt meg nem rám tervezték. sportolok, nemis keveset, egyszerűen az a tipus vagyok, akiknek ez áll jól, te meg az a tipus vagy akinek más áll jól. és ez igy jó másképp borzasztó unalmas lenne, csak azt szeretném hogy elhidd hogy ezeket a nadrágokat nem gnómoknak tervezték, hanem olyan alakuaknak akiknek ez áll jól. én más fajta nadrágoknál érzem azt hogy "jujj mégis kinek lehet ilyen fura alakja" mert nekem meg az a természetellenes, de én nem is teszek erre megjegyzéseket. Te már a kérdésedet is úgy kezdted "Kinek van ilyen piszkafa lába" , ez bennem olyan érzéseket keltett amilyet benned keltene az ha azt irnám hogy "Kinek van akkora debella bokája". Neked se esne jól.
2011. okt. 24. 12:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha azt írnám, hogy egy bőszárú, netán trapézszárú gatyában nem fér el a bokám, nyugodtan és jogosan írhatod, hogy debella. Én nem sértődök meg, mert nekem nincsen ezzel kapcsolatban komplexusom.

Viszont, akinek egy kimondottan szűk szárú nadrág lábban bő, már ne is haragudj, de annak az átlagnál sokkal vékonyabb lábai vannak. Akár tetszik, akár nem, ez tény.

2011. okt. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!