Egy divattervező jól keres? :D
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 19:03
1/4 anonim válasza:
Hát ez attól függ hogy van-e munkája és hogy hogyan csinálja azt.Érdemes kimenni Francia országba; az a divat országa. Aki nagyon jól csinálja az biztos nagyon sokat keres.
2/4 anonim válasza:
Igazából nem kötelezőszerű külföldre menni (bár nem árt, ha tényleg tehetséges vagy), sok sikeres magyar divattervező van, de szerintem a legfontosabb a szerencse, kapcsolatok és persze a tehetség.
3/4 anonim válasza:
Hát az attól függ hogy mennyire lesz híred,mennyire vangy tehetséges,stb!
Meg ha nagyon híres akarsz lenni akkor vagy Párizsba,van Milánóba, vagy New Yorkban érdemes elkezdeni!
Amúgy én is rengeteget tervezek ruhát,a táncruhánkat én terveztem de én is úgy vagyok hogy érdemes-e elkezdeni ezt a szakmát!
4/4 anonim válasza:
De általában jól keresnek mert láttam egy magazint és ott egy Luis Vilton táska 1490 dollár!Nem olcsó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!