Ezek a nadrágok nőiek?
Figyelt kérdés
Tehát az emó fiúk női nadrágokat hordanak ?? Amit meglehet venni kb. nekem is bármely üzletben. Vagy esetleg van valami speckó bolt, ahol ilyen szűk fiú farmereket árulnak ???
2009. máj. 1. 10:17
1/6 anonim válasza:
Azért, mert csőnaci még nem női...
2/6 anonim válasza:
szoktak női gatyát hordani.. még vmelyik ilyen képződmény nyilatkozta is a swungba, hogy előfordul, mert szűkebbek a lány nadrágok mint a fiú csőgatyák. érted 1 évben veszek 1 csőgatyát, erre a suliba az emosrác ugyanabba a gatyába jön velem szembe..
3/6 anonim válasza:
Vannak ilyenek férfiben is már.
De van olyan srác aki direkt nőit hord.
Engem nem zavar, mit viselnek. :)
4/6 anonim válasza:
nem, ezek a nadrágok ratyi kis tinifiúknak valóak. annyira szomorú az ilyeneket látni az utcán, alig várom már hogy lecsengjen ez az egész "stílus"... rosszul vagyok néha, komolyan..
5/6 anonim válasza:
Ha "férfi" csőnadrágot hord, az b*zi.
Lásd a képeket. Tényleg vak aki ezt nem veszi észre. Az első az pl. egy tipikus.
Na mindegy, ha ilyet akarsz hordani hordjad, csak ne csodálkozz ha furcsán néznek rád. Mert még egy lányon is szarul néz ki, nemhogy egy "fiún"
6/6 anonim válasza:
édes vagy :)
Nyugodtan megveheted bárhol,fene se tudja kinek veszed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!