A New Yorker-ben, H&M-ben mekkora méretig vannak felsők, nadrágok?
Figyelt kérdés
Csőnadrágok, egyszerű pólók esetleg. Még ezekben az üzletekben nem vásároltam, és azért kérdezem, mert elszántam magam, hogy bemenjek holnap :P
15/L
2011. júl. 22. 22:59
1/4 anonim válasza:
New Yorkerben kb. 42-44- esig lehet venni, pólók XL-ig nadrágok kb. 32- esig....
H&M-ben 46-osig. Ha ducibb vagy inkább h&M.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
igen, ducibb vagyok. majd akkor benézek a H&M-be. minőségre milyenek a ruhák? eddig C&A-ban vásárolgattam..ahhoz hasonló a minőségük?
2011. júl. 22. 23:43
3/4 anonim válasza:
A H&M-es cuccok jó mínőségűek, szerintem jobbak, mint a C&A-sok. Amúgy a New Yorkerbe is nézz be, mert a méretezéseik elég nagyok, nekemis mindig eggyel kisebb méret kell, mint amekkorát hordok.
4/4 anonim válasza:
1. vagyok jó minőség a H&M, elég sok cuccom van onnan és mind jó még a nagyon olcsók is.
A NY attól függ mennyire vagy duci.
Egy kis plusszal még tudsz ott vásárolni, de ha molettebb vagy akkor nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!