Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci tini hordhat csizmát,...

Duci tini hordhat csizmát, kockás blúzt, szövetkabátot?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, neked tilos, és az összes hasonló adottságú csakis szemeteszsákot hordhat, abból is feketét, mert slankít.

Szerintem boldogabb lennél, ha kevesebbet adnál mások véleményére.

2011. okt. 13. 18:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi az önbizalmat és minden mást.
2011. okt. 13. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Múltkor láttam egy lányt, buszon. Kb 165 cm lehetett, hozzá olyan 75 kg, hosszú kockás ingben, vastag derékövvel, és hosszúszárú csizmában. Nagyon csinos volt, tényleg az alkatához illő öltözék volt rajta, jól nézett ki.

Szerintem nyugodtan:-)

2011. okt. 13. 20:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele, hogy kicsúfolnak, igazán értelmes emberekkel jobb egyetemeken és főiskolákon lehet találkozni. Most nem azért, hogy leszóljam az általános vagy középiskolai népséget, de tényleg. Inkább azzal foglalkozz, hogy sportolj sokat, és akkor nem leszel duci. Az fontosabb, mint a ruha.
2011. okt. 16. 00:04
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj és kit érdekelnek az osztálytársaid???

nem értem ezt. Ha én csinosan felöltözök,MÁR PEDIG ÉN SE VAGYOK VÉKONY... akkor csak megdicsérnek az osztálytársaim,hogy milyen szép vagyok ma. Meg alapból nem mondanak a külsőmre csúnyákat,még akkor se,ha összekapunk valamin.

Olyan gyerekes mást,evvel csúfolni.

És rajtam van 25.30 kg felesleg is.. még is van barátom,barátaim,és normális osztálytársaim. Csak legyen önbizalmad,és merj öltözködni... !

2011. okt. 16. 01:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, ezek szerint le fogom ..... az osztálytársaimat.
2011. okt. 16. 10:01
 17/20 anonim válasza:

Szerintem itt:

[link]

a 2. képen lévő összeállítás neked is jól állna! ...és még a csizmának is csak kicsit magasabb a sarka!

2011. okt. 16. 13:03
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
miért, hogyha valaki duci, akkor már nem is hordat csizmát? dehogynem !! és még a kockás ing is nagyon jól állhat szerintem. nyugodtan, bármit.
2011. okt. 16. 15:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy csajt aki nekem a négyszeresem. és bátran hord még miniszoknyát és cicanadrágot is:D engem nem zavar:D
2011. okt. 16. 16:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te elég fiatal lehetsz, mert tapasztalatom szerint az általános iskolás lányok azok, akik nagyon szívesen kritizálnak és csúfolnak mindenkit. Szerintem ne foglalkozz az osztálytársaiddal vagy azokkal akik téged csúfolnak. Vegyél fel olyan ruhát ami neked tetszik, és amiben jól érzed magad!
2011. okt. 16. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!