Lányok! Mennyi volt a leghosszabb idő amíg nem volt rajtatok bugyi?
Úgy látom nem érted.
Bugyi nélkül születünk,fertőzések tekintetében nem vagyunk rászorulva.
Egy évszázad - az emberiség idejében nem nagy idő.(szerintem egy évszázadnál azért több)
pelenka - igen így szoktuk meg, így vagyunk szocializálva,ha nem így lennénk,akkor más mellett kardoskodnál.
Sok esetben a túlzott védelem az immunrendszert gyengíti.
Előző vagyok
Az egy évszázados mondatodat félre értelmeztem - bocs
Arra a válaszom: nem igaz, hogy alsóneműt mindig is hordtak,emlékezetem szerint az 1800-as évek elején alakult ki ennek a szokása.
Egyetértek azokkal, akik azt írják: a pasiknak sokkal izgatóbb egy igényes alsónemű, egy szép franciabugyi vagy egy csipkés csoda. Ha nyíltan "felkínálod" magad, sokkal taszítóbb. Ugyanez igaz a dekoltázsra is, sokkal hívogatóbb, ha csak sejteted a lényeget, mint ha kipakolod amid van!
"A kevesebb több!"
És egy másik igazság: "Vannak azok a nők, akikkel fekszenek a pasik, és vannak, akikkel kelnek!" :) gondolkodj el ezen!
"A kérdező kommentje:
szerintem sokkal jobb ha nincs rajtad bugyi izgatóbb és a párodat is jobban izgatja"
Azt lenne jó megértened, hogy attól hogy te bugyiperverz vagy, még a párod nem lesz az. Ami neked izgató, nem jelenti, hogy a többi embert is izgatja, csak mondjuk nem vallják be maguknak. Nem, őket más fogja érdekelni és csak néha az, mint téged.
Rajtam mindig van bugyi (kivéve amikor fürdök).
Régen, amikor még nem menstruáltam, akkor éjszaka nem hordtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!