Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van erre valami kifejezés?

Van erre valami kifejezés?

Figyelt kérdés
Hogyan mondják azt magyarul, amikor egy lánynak nagyon tetszenek az olyan férfiak, akik elegánsan, ünneplőben vannak felöltözve, akik ilyen üzletember benyomását keltik? Tudjátok: fekete nadrág, fehér ing, esetleg nyakkendő, telefon a kézbe vagy a fülnél. :) Van erre valami kifejezés? Valamilyen fétis ez? :D
2011. okt. 11. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
na, erre én is kíváncsi vagyok. nekem is tetszenek, főleg az öltönynadrág, és ing betűrve.. az olyan férfias. imádom!
2011. okt. 11. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg Manager-tipus?
2011. okt. 11. 18:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg Manager-fétis. :DDD
2011. okt. 11. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:
14%
Metroszexuális férfiak???
2011. okt. 13. 14:02
 5/6 A kérdező kommentje:
A metroszexuális az nem azt jelenti, hogy mindenhol szőrtelenítik magukat?
2011. okt. 14. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Neem, nem csak azt jelenti, nagyjából úgy lehetne fordítani: nagyvárosias, "elpuhult" férfiak. Akiknek már nem ciki kozmetikába járni, divattal foglalkozni, ne-adj-ég sminkelni és igen, szőrteleníteni is. Divatosan öltöznek, már-már "b..isan".

Akit ilyenkor ki szoktak emelni, az David Beckham: divatos, olykor öltönyös-inges, olykor sportos-farmeros, de alapvetően mindig kikent-kifent, kifogástalan kinézetű!

2011. okt. 14. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!