Van erre valami kifejezés?
Figyelt kérdés
Hogyan mondják azt magyarul, amikor egy lánynak nagyon tetszenek az olyan férfiak, akik elegánsan, ünneplőben vannak felöltözve, akik ilyen üzletember benyomását keltik? Tudjátok: fekete nadrág, fehér ing, esetleg nyakkendő, telefon a kézbe vagy a fülnél. :) Van erre valami kifejezés? Valamilyen fétis ez? :D2011. okt. 11. 18:20
1/6 anonim válasza:
na, erre én is kíváncsi vagyok. nekem is tetszenek, főleg az öltönynadrág, és ing betűrve.. az olyan férfias. imádom!
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg Manager-fétis. :DDD
2011. okt. 11. 18:53
5/6 A kérdező kommentje:
A metroszexuális az nem azt jelenti, hogy mindenhol szőrtelenítik magukat?
2011. okt. 14. 18:32
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Neem, nem csak azt jelenti, nagyjából úgy lehetne fordítani: nagyvárosias, "elpuhult" férfiak. Akiknek már nem ciki kozmetikába járni, divattal foglalkozni, ne-adj-ég sminkelni és igen, szőrteleníteni is. Divatosan öltöznek, már-már "b..isan".
Akit ilyenkor ki szoktak emelni, az David Beckham: divatos, olykor öltönyös-inges, olykor sportos-farmeros, de alapvetően mindig kikent-kifent, kifogástalan kinézetű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!