Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a viselet nem lesz így durva?

Ez a viselet nem lesz így durva?

Figyelt kérdés
A ruhatáram 60%a fekete... valahogy ragaszkodom a fekete pulcsikhoz, nadrágokhoz, mert mindennel fellehet venni őket. Gondoltam arra h holnap fekete hosszított pulcsit vennék fel, fekete cicanadrággal és fekete csizmával :D Nem lesz ez így sok, vagy darkos vagy valami?:D
2011. okt. 10. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem sok,bár feldobhatnád egy pár színes kiegészítővel
2011. okt. 10. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

hát ha csinosabb fazon, akkor nem lesz darkos, inkább olyan leszel, mint egy gyászoló.

Valami színes tényleg kéne bele, mondjuk egy szürke vagy piros vagy más színű cicanaci, vagy legalább öv, sál, bizsuk.

2011. okt. 11. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Én darkos vagyok,és az én ruhatáramnak kb. a 95 százaléka fekete.És imádom!
2011. okt. 11. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is csak feketét hordok, de még soha senki nem nézett darkosnak (nem is vagyok). Szerintem ahhoz megfelelő smink is tartozik, anélkül nem fogysz úgy kinézni (de nem vagyok szaki a témában).
2011. okt. 11. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, "fogsz" a "fogysz" helyett - bár fogysz is, mert a fekete azt a hatást kelti. XD - sorry
2011. okt. 11. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha egyébként szoktál szines ruhákban is járni akkor nm gáz,de ha mindig csak fekete akkor lehet h megjegyzik:S
2011. okt. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!