Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen "GAP" márkájú pulóvert...

Teakwonchuck kérdése:

Ilyen "GAP" márkájú pulóvert hol lehet kapni és milyen árban? Lent a link.

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 7. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
A GAP egy brit márka, Angliában láttam eddig csak üzleteket, Magyarországon turiban esetleg...
2011. okt. 8. 01:02
 2/10 anonim ***** válasza:

A gap egy amerikai marka igazabol, es hat minden gap boltban van ilyen :)) Itt ez ilyen atlag marka, mint pl mo-n a c&a. En ugy $50-re saccolom az arat, annal nem hiszem, hogy tobb.

[link]

Itt az oldal ahonnan te is meg tudod rendelni, szerintem az europai oldaluk szallit magyarorszagra. Zold mondjuk pont nincs, de ahogy nezem a piros szallitassal egyutt 30 fontert a tied, a tobbi szin meg 46 font. Bar lehet, hogy az amerikai is szallit mo-ra, de akkor az ilyen akciok, mint pl a free shipping nem szamitanak, es azert innen europaba eleg sok a postakoltseg. Raadasul ahogy nezem ha most feliratkozol az europai oldalon az emailjeikre akkor kedvezmenyt kapsz, tehat meg most rendelj :))

2011. okt. 8. 09:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem zöldet szeretnék hanem szürkét, mint a képen. Azért kösz.
2011. okt. 8. 12:03
 4/10 anonim ***** válasza:
A kepen azt hittem, hogy zold van.. Es felolem kutakodhatsz tovabb, de mashol nem fogsz gap-et talalni mint a boltjaikban es a webshopban :)
2011. okt. 8. 23:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyebkent meg van szurkeben is, tenyleg nem ertem, mit akarsz meg. Hot egyformak a pulcsik.
2011. okt. 8. 23:01
 6/10 A kérdező kommentje:
jól van, de ez hogy megy? Megrendelem és forintban is ki lehet fizetni?
2011. okt. 9. 09:16
 7/10 anonim válasza:
Átlagnak annyira nem mondanám.. C&A és társaihoz ne viszonyítsuk. Vagy a C&A-ban is 40.000 egy kabát, 20.000 egy nadrág? (Megjegyzem, a ruháknak a minősége is jobb - szerintem.) :)
2014. febr. 23. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolso, nem tudom, hogy milyenek az arak a c&a-ban, mivel nem Europaban elek, es itt nincsen boltjuk tudtommal, de itt $130 egy kabatert egyaltalan nem huzos, hanem atlagos. Nyilvan akinek nincs penze az itt is thrift store-ban vasarol, de egy atlag embernek ez nem annyira nagy osszeg. Azert otthon is dragak a kabatok, egy normalis teli kabat 15-20 korul tuti van, szoval ha beleszamolod, hogy mennyivel tobb itt meg a minimalber is, akkor rajossz, hogy ez az ar atlagos, csak amerikai penztarcahoz merve. A c&a-val meg azert hasonlitottam ossze, mert itt a gap nem unikum, mint otthon, hiszen itt aruljak kis tulzassal minden utcasarkon. De ha nem pont c&a akkor mondjuk mango vagy h&m, kb ilyen araik vannak.
2014. febr. 23. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyebkent kerdezo igen, megrendeled es bankkartyaval kifizeted, a jelenlegi arfolyamnak megfelelo forintot fogjak levenni a kartyadrol. De egyebkent rakerestem, es mar van otthon is gap

[link]

Bar gondolom erre mar magadtol is rajottel. :D

2014. febr. 23. 11:54
 10/10 anonim válasza:
Most egy kicsit szarul érzem magam, hogy egy utolsó suttyó helyen élek, ahol a GAP nekem nagy szám.. :( Hejhó, irány Anglia!
2014. febr. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!