Sikerült beszereznem egy ilyan cipőt de nem tudom hogy hova vegyem fel! Suli? Templom? Buli? Vásárlás? A 7végén elmegyünk a családommal Párkányba /Szlovákia/ Valamilyen vásárba Vagy akkor vegyem fel? Segítsetk! 13/L
2011. okt. 5. 15:03
11/17 anonim válasza:
nagyon nagyon szép cipő, szerintem hord vásásrlásra, valamilyen ünnepségekre, de vásárra és iskolába neee :))
12/17 anonim válasza:
buliba vagy valamilyen alkalomra jó, valami elegánsabb helyre. szép. tudsz is benne menni?
akik itt írták:
miért lesz valaki attól ribi hogy magassarkút hord 13évesen? mennyivel külömbb akkor mondjuk az erős smink vagy a köldök piercing(ki és hogy láthatja...)? vagy miért kell a külső alapján ítélni? nem értem...
23/N
13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló.Nagyon koszonom hogy valaki kiáll melletem igazán jól esik :)) és köszi a választ szerintem csak te vagy egy noormális válaszoló!! => és még a tobi osztílytársnomrol ne is beszéljunk...12 évesen veszítik el a szüzességüket azért ez márt..Tobb a soknál..Foleg az benne a legjobb hogy az annyuk nem is tud róla...Ja és igen tudok benne járni :))
2011. okt. 6. 14:25
14/17 anonim válasza:
Én nem azért vagyok ellene annak hogy ilyen fiatal lányok magassarkút hordanak, mert "ribis". Hanem azért mert ilyen korban még fejlődik a gerince és a magassarkú ezt nagy mértékben befolyásolja majd rossz irányba. Szörnyű érzés lesz 5-10 év múlva úgy felébredni az éjszaka közepén hogy iszonyúan fáj a derekad/gerinced. Arról nem is beszélve hogy kibütykösödik a lábad amit csak műtéttel lehet majd helyrehozni (ami nem 2 fillér) vagy súlyosabb esetben úgy sem.
15/17 anonim válasza:
Szerintem először a helyesírást kellene megtanulnod. Elég sok hibát ejtettél a kommentjeidben!
16/17 anonim válasza:
Nagyon szép cipő*-* Bár nekem ilyet nem engednének meg 13 évesen. Amúgy szerintem suliba, templomba NE vedd fel! Buliba, vásárláshoz esetleg. Tudsz is benne menni?:O Ha igen akkor gratulálok:)
13/L.
17/17 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok és szerintem ez a cipő ilyen 18-20 éves korosztályhoz illene..Nálunk az osztályban tornacsukát hord szinte mindenki, és tudtommal mindenki szűz. Vannak még normális osztályok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!