Mit tegyek, hogy a fiúk tényleg felfigyeljenek rám?
Azt kifelejtetted, hogy hány éves vagy!
Mert ha 12-14 akkor azt mondom, hogy keresd a tártaságukat, focizz velükk nevess a poénjaikon, oltogasd őket...
Ha idősebb szintén keresni kell a társoságukat, azt aki flyton a külsejét próbálja hangsúlyozgatni még olyan 16-17 éves korig kigúnyolják...persze egy lány legyen ápolt, de ne az legyen a legnagyobb gondja hogy hogy áll a haja, vagy hogy fél miliméterrel rövidebb az egyik körme...ha jó társaság vagy a számukra szeretni fognak...És egyiknek másiknak meg is tetszhetsz...
Sztem ne ugy akard magadra vonni a figyelmet, hogy hogy öltözködöl. Sztem neked is van egy kialakított stílusod mint általában mindnkinek.
Sztem a tetteidre jobban felfigyelnének. :D Ezt tapasztalatból mondom.. nekem is volt egy olyan korszakom h mindig a divatot akartam követni, hogy a pasik felfigyeljenej rám.. és végül semmi :D
De mióta megtaláltam, vagyis kialakítottam a saját stílusomat, öltözködésemet. És probáltam inkább a tetteimmel felhívni a figyelmet azóta érdeklődnek utánnam a fiuk :D
Sok sikert!!!!
Így van a fiúk nem szeretik azokat a lányokat, akik beszállnak a divat nevű csordába és követik a többi barmot...mind egyformát hordanak...és csak a smink csak a csinos ruhák!
A fiúkat hidegen hagyja...legyél ápolt, és sportos talán...inkább kényelmes mint divatos, a fiú rohadtul leszarják hogy mennyirekényelmetlen a magassarkúd mivel az is hidegen hagyja őket hogy magassarkú vagy sportcipő van-e a lábadon...Mindíg légy alkalomhoz illő néha lepd meg őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!