Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, hogy a fiúk...

Mit tegyek, hogy a fiúk tényleg felfigyeljenek rám?

Figyelt kérdés
Viszonylag szép arcú és alkatú lány vagyok, de valahogy ezeket nem tudom kihangsúlyozni. A vékony lábaimon jól mutat a csőgatya, ez ok. De hogyan vonjam magamra a fiúk figyelmét, hogy ne váljak nevetségessé?
2009. ápr. 28. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt kifelejtetted, hogy hány éves vagy!

Mert ha 12-14 akkor azt mondom, hogy keresd a tártaságukat, focizz velükk nevess a poénjaikon, oltogasd őket...

Ha idősebb szintén keresni kell a társoságukat, azt aki flyton a külsejét próbálja hangsúlyozgatni még olyan 16-17 éves korig kigúnyolják...persze egy lány legyen ápolt, de ne az legyen a legnagyobb gondja hogy hogy áll a haja, vagy hogy fél miliméterrel rövidebb az egyik körme...ha jó társaság vagy a számukra szeretni fognak...És egyiknek másiknak meg is tetszhetsz...

2009. ápr. 28. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Ne járj csőgatyába... ez csak az első szabály, legröhejesebb gatya mind közül. Ha jó lábaid vannak inkább vegyél fel valami dögös szoknyát. Arra biztos felfigyelnek. Meg normális frizura, szép smink. De így látatlanba elég nehéz megmondani min kéne változtatnod.
2009. ápr. 28. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Sztem ne ugy akard magadra vonni a figyelmet, hogy hogy öltözködöl. Sztem neked is van egy kialakított stílusod mint általában mindnkinek.

Sztem a tetteidre jobban felfigyelnének. :D Ezt tapasztalatból mondom.. nekem is volt egy olyan korszakom h mindig a divatot akartam követni, hogy a pasik felfigyeljenej rám.. és végül semmi :D

De mióta megtaláltam, vagyis kialakítottam a saját stílusomat, öltözködésemet. És probáltam inkább a tetteimmel felhívni a figyelmet azóta érdeklődnek utánnam a fiuk :D

Sok sikert!!!!

2009. ápr. 28. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Így van a fiúk nem szeretik azokat a lányokat, akik beszállnak a divat nevű csordába és követik a többi barmot...mind egyformát hordanak...és csak a smink csak a csinos ruhák!

A fiúkat hidegen hagyja...legyél ápolt, és sportos talán...inkább kényelmes mint divatos, a fiú rohadtul leszarják hogy mennyirekényelmetlen a magassarkúd mivel az is hidegen hagyja őket hogy magassarkú vagy sportcipő van-e a lábadon...Mindíg légy alkalomhoz illő néha lepd meg őket!

2009. ápr. 28. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó hazudik: a fiúk igenis megnézik mi van rajtad, és ez alapján kategorizálnak be téged. Ha elüt a viselkedésed az öltözéked sugározta képtől, az zavart kelt, próbáld elkerülni, azaz öltözz úgy, ahogy viselkedsz, és akkor a megfelelő fiúk fel fognak rád figyelni. Tulajdonképpen akárhogy öltözködsz, valamelyik fiú fel fog rád figyelni, de ha te a minél nagyobb hatásra mész, akkor öltözködj dögösen.
2009. máj. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!