Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14-15 éves lányok! Kivel...

14-15 éves lányok! Kivel szoktatok vásárolni?

Figyelt kérdés

Viszel magaddal barátnőt vagy anyudat hogy megmondja valamiről hogy áll, mit gondol róla, vagy jobban szeretsz egyedül vásárolgatni nyugiban?

Főként 14-15 éves lányok véleményére vagyok kiváncsi! :)

2011. okt. 2. 19:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

anyuval vagy egyedül. mert anyu is olyan sokat nézeget, mint én.:D bár nem ugyan olyan a stílusunk, szóval nem azért megyünk együtt, hogy megmondja, mi áll jól meg mi nem, hanem csak egyszerűen szeretünk együtt vásárolni, nézegetni.

14/L

2011. okt. 3. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Anyukámmal szoktam elmenni, de elmegyek barátnőimmel, meg egyedül is.

16/L

2011. okt. 3. 21:26
 13/16 anonim ***** válasza:
ja bocsi, most látom 15 éves a max korhatár, akiknek a válasza érdekel. Azért remélem nem baj hogy én is írtam :)
2011. okt. 3. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Mikor, hogy :)

Valamikor anyummal, barátnőmmel, néha a bátyám is elkisér, meg egyedül. Egyedül inkább azért jobb mert nem siettet senki viszont akkor nem tudok véleményt kérni :D

2011. okt. 4. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:

17:19-es vagyok. az lemaradt, hogy 15 l

bocsi :D

2011. okt. 4. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Mivel kisvárosban lakom, ahol nincs pláza, így általában a szüleimmel szoktunk vásárolni a közelebbi nagyvárosokban, ahol van pláza, nagyobb a választék, stb...Én nem bánom, hogy velük kell vásárolnom, mert így legalább megmondják a véleményüket a ruháról és, hogy jól áll-e.

Itthon mikorhogy, van, hogy barátnőkkel megyek, van, hogy anyuval.

De anyuval/szüleimmel jobban szeretek vásárolni, mert nélkülük kevesebb cuccot tudnék vásárolni (mivelhogy ha barátnőkkel megyek vásárolni, akkor kevesebb pénzt viszek, mint mikor anyuékkal megyek vásárolni), és mert anyu ha meglát valamit, ami tetszik neki, akkor azt biztos megveszi nekem, még akkor is, ha nem kértem. :)

14/L

2011. okt. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!