Csajok! Miért öltözködtök sokan olyan kihívóan? Smink , haj stb? Így akarjátok tetszetni magatokat a fiúkkal vagy csak mert így tetszik nektek?
nem szoktam kirívóah öltözködni mert nekem nincs mire.. nicns nagy mellem amit kipakolhatnék (ezért mondjuk vehetek fel kivàgottabb felsöt, így se úgy se lesz közönséges. Az meg nekem màr túl sok maceràval jàrna, hogy ilyen olyan push up melltartót vegyek fel ami felnyomja öket...
Nem hordok miniszoknyàt mert félnék, higy fellibben, rövidgatyàt se mert úgy gondolom, hogy fogyni fogok jövö nyàrig (most nem szeretem a làbaim meg a comjaim mert kicsit vastagok)
az egyetlen ilyen amit hordok az a magassarkú (nem olyan magas) és a cicanadràg (fekete,szürke, barna).
A sminkröl annyit, hogy mindig eltervezem, hogy holnap szépen kisminkelem a szemem, de reggel mindig arra jutok, hogy minek..tök felesleges. kihúzom a szemem szemceruzàval, esetleg szempillaspiràl, korrektor a szemem alà (mert nagyon sötét karikàim vannak), a szàm köré (mert ilyen nagyon barnàs rész veszi néha körül) és az orrom tövébe (ha piros)
ennyi :), elég önbizalomhiànyos vagyok, szóval ha azt mondom, hogy szép akarok lenni az utcàn az azéRt van, hogy szàmba vegyenek a többi làny mellett, és hogy magabiztosabb legyek :)
Mért ne öltözködhetnék úgy? Biztos így érzem jól magam.Minden ember szereti kihozni magából a maximumot, mindenkinek jól esnek az elismerő pillantások.Elsődlegesen persze azért h jól érezzem magam,és persze az se utolsó szempont h a férfiaknak megtetszek.
De ettől még nm vagyok üresfejű p*csa..Bár manapság aki ad magára azt már ezzel szóval illetik.
Sok lánynak a figyelem kell leginkább. De vannak olyanok is, akik csak nem szeretnének rosszabbul kinézni, mint az, akivel majd találkoznak. Mindegyiknek megvan a maga oka.
25/F
12:59 savanyú a szőlő látom,mér nem adsz te is magadra ha csaj vagy,vagy ha pasi akkor kikosarazott egy ilyen csaj.
Bár ilyenek lennének a csajok,de alig látok már ilyen kirívó csajt,pedig imádom őket,szemebe ők a nőiesek.
Ilyet se hallani,hogy egy pasi őket szereti,eddig csak szídást lehet,kérdés,miért.Hát mert frusztrált,hogy ilyen nő kellene neki, két kezét odaadná,csak ha legalább kinyalhatná,de mivel nem tud felmutatni valamit nekik ezért kikosarazzák és itt jön elő a frusztráltság,hogy ribancok,hülyék,nincs eszük,plázacica,meg ilyen süket dumák aminek az ég világon semmi értelme nincsen,csak magát vigasztalja ezzel,közbe meg hazudik magának,mert igenis kellene neki ilyen csaj.
:)
24F
Utolsónak tökéletesen igaza van.
Én szeretek divatos ruhákba bújni, ami nem azt jelenti, hogy kipakolom mindenem, hanem azt, hogy imádok trendi ruhákba bújni, kombinálni őket, kiválasztani hozzá a táskát-cipőt, ez egyben önkifejezés is, hobbi :) Szoliba is járok, mert a természetes színem nagyon fehér, így meg átlagos színem lesz. Sminkelni is szeretek. Nincs póthajam, a sajátom ér derékig. Nekem mindez önkifejezés, sokkal magabiztosabban indulok el otthonról, szebb lesz a napom.
Szerintem az igényes, nőies csajokat azok a srácok utálják akik nem kaphatják meg őket, vagy a szürke kisegér lányok, akik nem nagyon kellenek senkinek.
Köszi 13:04-es hallod te vagy az az 1% aki igazat ad nekem.Én tuti imádnálak,belevaló csaj vagy,ahogy látom. Könnyű szidni a jó csajokat de ahogy írtad csak azok teszik kis semmilyen lánykák elvannak otthon,hízunk vagy 10 kg-t mit számít pasim fogadjon el, póló valami átlagos vacak mit számít az nem leszek ribi senki kedvéért.Ilyen nőktől menekülni kell gyorsan :D
Tök jól gondolkodsz,utolsó,lányok példát lehet venni :D
12:59-es vagyok és 16/L...
Az a helyzet, hogy adok magamra, de nem ezzel keltem föl másoknak a figyelmét, hanem önmagammal, személyiségemmel, humorommal. Aki ismer tudja, hogy milyen vagyok (sokat nevetek, viccelődök, vannak barátaim, barátnőim, barátom, szóval boldog életet élek.). Én is használok sminket (korrektort a szem alatti karikákra, szempillaspirál, szájfény, kis pirosító és néha szemceruza, szemhéjfesték, szóval nem viszem túlzásba). Nőiesen öltözködöm, de nem kihívóan (tehát hordok magassarkút, de nem 10 centiset, nem húzok föl teljesen kivágott felsőt, miniszoknyát.. hűvösebb időben blézert, télen szövetkabátot szoktam fölvenni.) Hajamat általában csak kifésülöm és kiengedve hordom, nem járok szoliba, nincs póthajam, műkörmöm, műszempillám, piercingem...
Én azt a kijelentésemet azokra értettem, akik kihívóan néznek ki, azaz az üresfejű cicababákra. Szerintem egy lánynak igényesnek kell lennie, divatosnak, de a divatot nem szabad túlzásba vinni, mert át lehet borulnni a mérleg másik oldalára és olyanok lesznek, akikről most szólt a kérdés. Azt a mondatomat múltkor nem fejtettem ki, így eléggé bunkónak és félreérthetőnek tűnik, remélem ezzel a kisregénnyel már értitek, hogy mire gondoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!