Ez így lopás? Bővebben kifejtem lent.
Mostanában sokat fogytam, és sok cuccom nagy rám. Az ismeretségi körömben nincs olyan, akire jók lennének a cuccaim, tehát elajándékozni nem tudnám. Eladni már próbáltam teszveszen, nem sok sikerrel, meg nekem az macerás is (sikerdíj, postázás, stb).
Járok turiba, nagyon sok különleges, cimkés cuccot is meg lehet venni olcsón. Az jutott eszembe, hogy ugyan azt megnézik hány darabot viszek be, de nem nézik meg mik azok. Tehát ha beviszek a táskámban egy felsőt, ami kifogástalan állapotú, de nekem már nem kell, akkor kicserélhetem egy cuccal a turiban, ami jó rám és súlyban is annyi? Darabszámra ugyanannyit vinnék ki, s közben cserélgetnék..
Remélem nem bonyolítottam túl..kilós turiról van szó, tehát nincs benne sem árcimke, sem csipogó..
Komolyan nagyon buta vagy...
Ha szerinten van egy minimális esélye annak, hogy ez nem számít lopásnak, akkor mégis miért titokban, az öldözőben akarod csinálni? -.-
Én ajánlom a ruhacserés "bulikat". A cosmonak is volt, most az arénaba lesz a glamournak. Ha pesti vagy akkor mindenképp megéri elmenni rá, de én pl vidékről is felmentem pestre azért..nagyon jó volt..
Szerintem teszvesz és vatera is megéri amúgy..de azzal számolni kell, hogy nem fogod tudni annyiért eladni, mint amennyiért vetted. meg ha elsőre nem viszik el attól még nem marad örökre a nyakadon..nekem van amit feltöltés után elvisznek, de van amit csak fél év múlva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!