Milyen sulis táskátok van? Milyen cipőt hordtok suliba?
Általában egyvállas táskát hordok, de vannak olyan napok, amikor nem fér bele a cuccom, olyankor fekete válltáskát viszek, amin szürke minta van. Cipőt ugyanolyan hordok, mint bárhova máshova. :D Ma éppen olyat vettem fel, amire azt mondják néhányan, hogy tornacipő, csak mert az orrán más a színe, és nem iylen bumszli. :D De szoktam még fekete magasszárú cipőt hordani, aminek az oldalán kék kockák vannak, meg egy olyat, ami elöl és elghátul fehér, amin egy-egy zöld virág van, az oldala nagyon élénk sötétkék, és a szélén végigfut egy sárga csík. Iszonyat jól néz ki, de sajnos töri a lábam. :s
Nem nagyon van alapszín a ruhatáramban, egyszerű felsőket hordok - feliratos, néhány pici minta, esetleg teljesen sima - rengeteg színes kiegészítővel, de ezeknek színvilága és stílusa függ a cipőmtől, illetve fordítva.
Táska: olyan hátizsák-fazon, világosrózsaszín-sötétrózsaszín-fekete.
Ruhák álltalában:
Nadrág/szoknya: kék csőfarmer, világoskék mini farmerszoknya
Pólók: rózsazín, piros, fehér, szürke, barna, kék. A mesefigurás rövidujjúk a kedvenceim.
Kabát: fekete bőrdzseki - örök kedvenc :D
Cipők: fekete, barna, balerina cipő, sötétkék, pink magasszárú tornacipő, magasarkú csizma. :D
Ez így az őszi szezonra. :D
szürke-piros PATROL oldaltáska, szürke MBT Fila cipő, szines polók, farmerek, bőrdzseki
19L
szürke converse táskám van , bordó converse cipő
álltalába csőfarmert hordok vagy fekete leginget
meg szeretem az ien összevissza lógós pólókat mindenféle színbe
am a szürke az alapszine a ruháimnak meg a fehér
Kék adidas tásak, normál iskolatáskafazon
Fekete Vty cipő, magsszzárú
Térdnadrág, ha az idöjárás engedi :D
És vmi póló:D ami legfelül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!