Egy elvont stílusú lányhoz milyen alkalmi ruha illik?
Figyelt kérdés
Szeretném megtartani az egyéniségemet, de egyben szeretnék csinos is lenni:) Esküvőre megyek. Túlöltözni nem szeretnék. Elképzelésem sincs, hogy mit vegyek fel. Neten nézegettem már ruhákat, gondolkoztam, hogy varratok, de szorít az idő, nem biztos hogy kész lenne. Nem szeretem a nőcis, mélyen dekoltált ruhákat, ezért az "egyberuha" kizárva. Valami szoknyát gondoltam, különleges felsővel, amit más alkalomra is hordhatnék (szinház, kiállítások, stb). Debrecenben hol találhatnék ilyen ruhákat? (Végszükség esetén Pesten) Esetleg linkeket tudnátok mutatni? 21/L
2009. ápr. 26. 19:13
1/8 anonim válasza:
Mondjuk egy ilyen bő szabású nadrág, egy gyönyörű blézerrel:
Hát iylen szoknyát bárhol kapsz szerintem és veszel hozzá 1 kicsit giccsesebb inget, azt is bárhol kapsz és az olyan lesz, mint az utolsó összeállításod :) Vagy nézz körül neten hátha tudsz rendelni, de pl amiket belinkeltél mind olyan, amit belehet szerezni valami márkaboltba :) De az ing, szoknya azt viszont tényleg egyszerű lenne összedobni ;)
2009. ápr. 26. 19:26
3/8 anonim válasza:
összeállítása*
2009. ápr. 26. 19:27
4/8 anonim válasza:
Jaj bocsi, elkedztem E/2-be ínri és mindent úgy írtam, mintha az első válaszoló írt volna :$ De neked akartam :D
2009. ápr. 26. 19:27
5/8 A kérdező kommentje:
nembaj, értettem:D
köszönöm nektek, ez a bonprix oldal nagyon tetszik, láttam már valahol, de teljesen el is felejtettem:) szerintem jól átnyálazom most.
azért ha valakinek van még ötlete, szívesen fogadom:)
2009. ápr. 27. 16:47
6/8 anonim válasza:
szia. énsem a mindennapi külsömröl vagyok hires. de ha igazán elvont akarsz lenni minek elegáns ruha? (ez az én felfogásom, gondoltam megosztom :P)
2009. ápr. 30. 15:05
7/8 A kérdező kommentje:
mert esküvőre mégsem mehetek úgy, ahogy midnen nap öltözködöm. nem akarok elvont lenni, ilyen vagyok:)
2009. máj. 1. 17:22
8/8 anonim válasza:
én kérlekszépen a stilusom nyakkendő övként, övtáska, farmer laza top, sportcipő... baseball sapka..
ebből lett az ing nyakkendővel meg egy nőies láncccal ha egy mellény hozzá:D de azt nem muzsály hanincs hozzá...
Feketehosszú nadrág a magassrakóm és az övtáska mint kistáskapótlóXD woállá:D... én igy mentem uncsim eskövőjére:D
sőt ha elegánsabbra akrod akkor fekete ing, mintha egybe lenne a ruha és fehér nyakkendő...:D szal ha van valami kedvenc solgod nyugodtan vondd bele az öltözékedbeés tuti a hatás:d elegáns és az egyéniséged:D jah és a megfelelő szinű smink:D a a szemhéyladon belül világos középütt amien az ékszer színe kifele meg oylan grafitszin, ami átmegy barnába... mondjuk én oylat készitek ami félarcom befediXDXD rossz szokás:D:
[link] ronda vagyok de bevállalom:D ez csak szemléltetőpélda:D ez az én egyéniségem a smink és a ruha harmóniája:D ennél töb elvontság kell?XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!